Titta på Watford – Middlesbrough Live Stream och spana in dagens speltips inför Championship mötet fredag 11 september 2020 kl. 20:45.

Watford – Middlesbrough Live Streaming

Den roligaste och mest spännande fotbollshelgen på väldigt länge har vi nu att se fram emot när både Premier League och La Liga drar igång med ny säsong imorgon lördag. Vad passar väl bättre då än att förstarta med ligapremiär i andradivisionen Championship mellan Watford och Middlesbrough idag 11/9. Och kanske bäst av allt är att du nte behöver missa en sekund av spänningen då alla har möjlighet att se Watford – Middlesbrough via live streaming när man är inloggad och har pengar insatt på spelkontot.

Streama Watford – Middlesbrough live på antingen *Bet365 eller *Unibet.

Speltips Watford – Middlesbrough

Watford åkte ur Premier League i somras vilket stod klart efter sista ligamatchen mot Arsenal den 26:e juli som slutade med förlust 3-2. Den näst sista platsen i ligatabellen innebar nedflyttning till Championship. Och idag möter man alltså Middlesbrough som kom på sjuttonde plats i Championship föregående säsong.

Flera spelare i Watford jagas av andra klubbar sedan degraderingen till Championship och senast för bara några dagar sedan blev det klart att den franske mittfältaren Abdoulaye Doucouré lämnar Watford för Everton. Vi får se hur väl Watford gör ifrån sig den här säsongen men Middlesbrough bör de besegra på egen hemmaplan ikväll.

Watford spelas av oss som vinnare över Middlesbrough till oddset 1.95 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Fotboll fredag 11 sept

Matcherna från franska Ligue 1, danska Superliga och engelska Championship kan alla ses via live streaming hos Bet365 eller Unibet.

FRANKRIKE: Ligue 1
21:00 Bordeaux – Lyon

DANMARK: Superliga
19:00 Sönderjyske – Midtjylland

ENGLAND: Championship
20:45 Watford – Middlesbrough

SVERIGE: Superettan
19:00 Akropolis IF – Östers IF
19:00 Dalkurd FF – Umeå FC
19:00 Trelleborgs FF – IK Brage
19:00 Örgryte IS – Ljungskile SK

 

*Se direktsänd sport hos bet365 och unibet – Du kan se direktsänd sport på din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, tennis och basket. För att kvalificera dig behöver du bara ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.
GamblingTherapy.org. 18+