32-delsfinalerna i den engelska Ligacupen ska spelas och idag kan vi se Burton – Aston Villa via live stream och så har vi förstås ett ett speltips inför EFL Cup mötet kl. 20:45 tisdag 15 september 2020.

Speltips Burton – Aston Villa 15/9

Burton Albion FC spelar i den engelska tredjedivisionen League One och möter idag Aston Villa i förstadivisionen Premier League. Gällande vårt speltips inför Burton – Aston Villa insåg vi snabbt att vi inte behövde luska reda på något klurigt odds att betta på. Snart framstod oddset 1.44 på bortaseger för Aston Villa som klart spelvärt och vi tar därför tillfället att tippa just bortavinst hos Unibet här.

Streama Burton – Aston Villa live

Streama Burton – Aston Villa live hos hos bet365 eller Unibet i din mobil eller dator när du är inloggad och har en peng insatt på spelkontot. Som ny hos spelbolagen kan du ta din välkomstbonus och du har då allt kirrat och klart för att streama sport live!