Engelska Ligacupen fortsätter med angenämt trevliga 16-delsfinaler under lillördagskvällen 23 september 2020. Leicester – Arsenal, Chelsea – Barnsley och Fleetwood – Everton är de tre matcher som visas i direktsändning via EFL Cup live streaming hos bet365 och unibet.

EFL Cup Live Stream 23/9

Inte en enda sur min kan väl finnas hos alla fotbollstokiga en aftonkväll som denna när det vankas EFL Cup live stream under tre riktiga höjdarmatcher. Störst spänningsfaktor borde ändå mötet Leicester – Arsenal generera. Två jämnstarka premier League klubbar som idag alltså gör upp om en åttondelsfinalplats. Följ dramatiken i Leicester – Arsenal via live streaming hos bet365 eller unibet när du är inloggad (registrera konto gratis, snabbt och enkelt) och satt in en peng på spelkontot.

EFL Cup onsdag 23 sep 2020

20:00 Fulham – Sheffield Wed
20:00 Millwall – Burnley
20:00 Preston – Brighton
20:00 Stoke – Gillingham FC
20:45 Chelsea – Barnsley  (live stream sändning på bet365 och unibet)
20:45 Fleetwood – Everton  (live stream sändning på bet365 och unibet)
20:45 Leicester – Arsenal  (live stream sändning på bet365 och unibet)
20:45 Morecambe – Newcastle

Speltips Leicester – Arsenal EFL Cup

Leicester och Arsenal har bägge två börjat ligasäsongen i Premier League på ett strålande sätt med två fullpoängare vardera på två möjliga. Hett möte blir det nu dem emellan i EFL Cup i ett läge då något av lagen måste förlora. Sextondelsfinalen avgörs i en direkt utslagningsmatch vilket gör det hela extremt spännande. Eftersom såväl Leicester som Arsenal visat upp en exceptionellt fin form på sistone med många gjorda mål i sina respektive matcher så väntar vi oss en cupmatch idag med ett flertal fina målchanser åt båda hållen. Känslan är att det kommer resultera i ett par mål under matchen, åtminstone något var.

Båda lagen gör mål i matchen Leicester – Arsenal spelas till oddset 1.70 @bet365.

EFL Cup Live Stream & Tips 23 Sep Leicester - Arsenal