Lincoln – Liverpool live stream finns tillgängligt denna underbara torsdag 24 september, och som innehåller totalt tre sextondels-matcher i den engelska Ligacupen EFL Cup (Carabao Cup).

Lincoln – Liverpool live streaming

Streama EFL Cup live, vilket inkluderar Lincoln – Liverpool live stream samt Manchester City – Bournemouth live stream hos bet365 och unibet. utan att det kostar dig något förutom den peng som måste vara insatt på spelkontot för att live streaming tjänsten ska vara aktiv på sajten. Konto hos bet365 och unibet är gratis att registrera och sker blixtsnabbt med ett par få uppgifter som behöver anges.

EFL Cup torsdag 24 september 2020

20:00 Bristol City – Aston Villa
20:45 Lincoln – Liverpool
20:45 Manchester City – Bournemouth

Speltips Lincoln – Liverpool

Lincoln City FC spelar i League One och har startat säsongen med två segrar. Dock är det väl ingen som på allvar tror att Lincoln ska kunna överraska mot regerande Premier League mästarna Liverpool FC. Ett asian handicap-spel på Liverpool -2.25 till oddset 1.83 hos Unibet bör inte bli några problem att få in.

Se på Lincoln – Liverpool live stream hos unibet och betta på odds både inför matchen och liveodds under matchens gång på samma ställe hos unibet nu!

Milan – Bodö/Glimt live stream, speltips Europa League kval 24/9