Tottenham – Chelsea live stream plus ett speltips inför åttondelsfinalen i engelska Ligacupen EFL Cup (Carabao Cup) tisdag 29 september 2020. Åttondelen mellan Tottenham och Chelsea blåser igång 20:45 ikväll.

Streama Tottenham – Chelsea live 29/9

Även veckans andra dag innehåller ett riktigt höjdarmöte i den engelska fotbollen. Igår möttes Liverpool och Arsenal i Premier League, idag 29/9 är det dags för Tottenham – Chelsea i engelska Ligacupen. Missa inte en sekund av spänningen genom att se Tottenham – Chelsea via live streaming på betsson, bet365 eller unibet direkt i alla dina skärmenheter såsom i exempelvis mobilen och bärbara laptopen.

Tottenham – Chelsea oddstipset

José Mourinho ska med sitt Tottenham ta emot sin forna klubb Chelsea i åttondelsfinalen av den engelska Ligacupen. Det blir säkert ett återseende med många känslor inblandade och vi älskar sådana här matcher när extra mycket står på spel som både prestige och en kvartsfinalbiljett.

Tottenham och Chelsea har börjat Premier League säsongen närapå identiskt lika med varandra. Varsin vunnen, oavgjord och förlorad match. Det gör utgången av den här matchen väldigt oberäknelig. Det vi dock känner tillförsikt inför är att det blir totalt under 3.5 mål i matchen eftersom båda har bevisat svårt att få till mål framåt när lag av rang står på motståndarsidan. Bästa oddset 1.52 fann vi hos Betsson.

Ännu mer fotbollsgodis ikväll

För dig som vill starta tisdagskvällen lite tidigare med glödhet fotboll kan ta sig an att, hos samma spelbolag ovan, streama Alexander Isak och hans Real Sociedads möte med Valencia I La Liga med avspark kl. 19:00.

Tottenham - Chelsea live stream, speltips EFL Cup 29/9