Flera matcher i Premier League idag. Här diskuterar vi utgången i några av dem och levererar korta speltips.

Leicester – West Ham 13:00

Full pott hittills för Leicester efter 3 omgångar i Premier League. Hemma är man starka och ett snitt på 3 mål per match framåt tyder på att offensiven är minst lika bra som förra säsongen. West Ham har ett bra lag på papperet men räcker inte till här. Vardy är pålitlig målskytt på topp och vi tror att Leicester kommer vinna med minst 2 mål. Därför blir vårt tips att Leicester gör mål i båda halvlekarna till oddset 2.33 @Unibet.

Southampton – West Bromwich 13:00

Southampton har inlett säsongen lite trevande med 1 vinst och 2 förluster. Laget är annars spelskickliga och försöker alltid spela sig ur svåra situationer. Laget lyfter sällan långt och får man det att stämma så är man riktigt bra emellanåt. West Bromwich har tagit 1 poäng på de 3 inledande matcherna och man kommer få kriga om man ska lyckas hänga kvar i Premier League den här säsongen. Southampton brukar ha lätt mot West Bromwich där man vunnit de 4 senaste mötena. Med tanke på det och hemmaplan i ryggen så får hemmalaget tipset till oddset 1.84 @unibet.

Arsenal – Sheffield United 15:00

Arsenal har börjat säsongen bra. Willan från Chelsea har tillfört en hel del på sin ytterposition där han levererat flera assist till både Aubameyang och Lacasette. Trion är giftig framåt. Arsenal kommer dessutom stärkta efter att ha slagit ut Liverpool ur ligacupen i veckan även om flertalet reserver fick chansen då. Sheffield United har inte alls kommit upp i samma form som förra säsongen och har inlett svagt. Den andra säsongen är alltid svårast för en nykomling att hänga kvar. Här vinner Arsenal tämligen enkelt. Arsenal vinner matchen med minst 2 mål till oddset 2.33 @Unibet.

Wolverhampton – Fulham 15:00

Wolverhampton har visserligen tappat en av sina bästa spelare till Liverpool i Jota men laget är fullt av spelskickliga portugiser och spelar riktigt bra mellan varven. Nu har man dock fått en dålig start på Premier League där man inlett med 1 vinst och 2 förluster. Senast förlorade man med 4-0 mot West Ham efter en riktigt svag andra halvlek. Laget kan bättre än så, och borde studsa tillbaka här mot ett tämligen mediokert Fulham. Vi testar rak etta på Wolves till oddset 1.65 @unibet.

Manchester United – Tottenham 17:30

Jättesvårt att säga var vi har Manchester United den här säsongen. Det ser ut som att nyförvärvet Sancho går i stöpet och istället ryktas det om en 33 årig Cavani på free transfer in från PSG. Inte riktigt vad United fansen hoppats på? Premiären förlorade man med 1-3 hemma mot Crystal Palace. Det följdes upp med en svag insats mot Brighton borta där hemmalaget träffade virket hela 4 gånger. United fick sen en straff efter VAR granskning där domaren redan blåst av matchen som i sin tur ledde till seger 2-3 och 3 poäng. Rena rånet enligt Bojan i Viasat studion! Så var har vi United den här säsongen?

Tottenham blir en bra värdemätare. Det känns som Tottenham efter premiärförlusten mot Everton hemma spelat upp sig rejält och bland annat slagit ut Chelsea ur Ligacupen. Därför är pressen helt klart på United och vi tror att Mourinho kommer backa hem från start och sen flytta upplaget ju längre matchen pågår. Vi ser att Tottenham har en kanonchans här och testar en rak 2:a på spurs till fina oddset 3.95 @Unibet.

Aston Villa – Liverpool 20:15

Aston Villa ser spännande ut den här säsongen! Laget har uppträtt stabilt och har i veckan gjort klart med Ross Barkley på lån från Chelsea. Vilket kanonförvärv för Aston Villa och får Barkley spela kontinuerligt så kan han säkert hitta tillbaka till gammal fin form som han hade under Everton-tiden. Grealish ser också ut att bli kvar i klubben om det inte händer något extraordinärt sista dagarna innan fönstret stänger.

Det här blir en match där Villa har allt att vinna och förmodligen vågar släppa på all offensiv kraft framåt. Liverpool är så klart starka och är ligans bästa lag. Vi ser egentligen inget hot till Klopps mannar den här säsongen och i slutändan borde man stå där med Premier League pokalen igen. Mané och Alcantara är smittade av corona och försatta i karantän. Matip är skadad. Det leder oss till att vi vill testa kryss i dagens kvällsmatch till oddset 4.35 @unibet.

Hur tror ni dagens matcher slutar?

Speltips Premier League