Inatt kan du se på 2020 års NBA final live stream mellan Miami Heat och Los Angeles Lakers. Lagen möts under natten i den sjätte rundan av årets NBA final med start kl. 01:30 svensk tid och du kan se på NBA live stream i bl.a. mobilen och datorn!

NBA Live Stream Final 2020

Los Angeles Lakers leder finalserien mot Miami Heat med 3-2 inför nattens sjätte finalrunda. Alltså har Los Angeles Lakers chansen att få lyfta segerbucklan inatt om man vinner. De här avgörande finalmatcherna vill man sannerligen inte missa! Titta på NBA live stream när finalen i världens största basketliga nu ska avgöras.

Registrera konto gratis hos Unibet här och ta för dig av den fina välkomstbonusen så att du pytsar in lite extra cash på spelkontot. För det är bara när det finns pengar ståendes på spelkontot hos Unibet som du kan streama basket och all annan övrig sport när du är inloggad.

TILL UNIBET >>

Tipset Miami Heat – Los Angeles Lakers

Nattens finalmatch i NBA Miami Heat – Los Angeles Lakers blir säkerligen en likadan rysare som de övriga finalmatcherna varit hittills. De har visat sig spela riktigt jämnt med varandra och nu på slutet vunnit varannan match. Håller vi oss till varannan-konceptet torde det bli Lakers-vinst inatt och vi tror starkt på att så verkligen blir fallet också. Los Angeles har slagläge för titeln och vi tippar vinst över Miami Heat till odds 1.38 @Unibet.

Se här höjdpunkterna från den femte matchen i finalserien häromnatten:

NBA Final Live Stream Miami Heat - Los Angeles Lakers