Helgen skymtar bakom hörnet och fredagskvällen ägnar vi åt lite fotbollsmys från engelska Championship där vi i första hand kommer titta på Derby – Watford live stream tillsammans med livebetting. Men det finns ytterligare ett par godbitar till att uppmärksamma i form av två matcher i franska Ligue 1 med bland annat Paris SG.

Derby – Watford Streaming

Varsågod att njuta av engelsk Championship fotboll vilket idag består av Derby – Watford live stream. Se på Championship fotboll i tex mobil och dator var du än befinner dig uppkopplad. Se bara till att vara inloggad hos antingen Bet365 eller Unibet. och sätt in en liten peng på kontot så öppnar sig live streaming-tjänsten varvid du kan titta på massor av sport så länge det finns pengar kvar på spelkontot.

Kvällens fotbollsmatcher att streama live 16 oktober är:

19:00 Dijon – Rennes (Ligue 1)
20:45 Derby – Watford (Championship)
21:00 Nimes – PSG (Ligue 1)

Registrera konto gratis och ta för dig av fina välkomstbonusar!

Speltips Derby – Watford

Femte omgången i Championship 2020/2021 ska spelas den här helgen och först ut under fredagskvällen är alltså mötet Derby – Watford. Hemmalaget Derby ligger på tjugonde plats (av totalt 24 lag) med en vinst och tre förluster hittills. Bortalaget Watford har börjat säsongen bättre med två segrar, en oavgjord och en förlust. Derbys enda seger togs i förra omgången när Norwich bortabesegrades med 0-1. Watfords hittills enda förlust kom även den i förra omgången, 1-0 borta, mot ligatvåan Reading som vunnit alla sina fyra matcher. Värt att påpeka är att det under Watfords fyra spelade matcher hittills tillsammans endast innehållit totalt tre mål.

Totalt under 2,5 mål tippas inför matchen Derby – Watford med odds 1.73 @Unibet.

Lördagens fotboll 17 oktober

ENGLAND: Premier League
13:30 Everton – Liverpool
16:00 Chelsea – Southampton
18:30 Manchester City – Arsenal
21:00 Newcastle – Manchester United

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Reims – Lorient
21:00 Marseille – Bordeaux

ITALIEN: Serie A
15:00 Napoli – Atalanta
18:00 Inter – Milan
18:00 Sampdoria – Lazio
20:45 Crotone – Juventus

SPANIEN: La Liga
13:00 Granada – Sevilla
16:00 Celta Vigo – Atletico Madrid
18:30 Real Madrid – Cadiz CF
21:00 Getafe – FC Barcelona

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 Falkenbergs FF – Örebro SK