Tottenham fixar biffen idag mot Hammers. Det känns som Tottenham hittat formen och bara blir bättre och bättre. Ska man vara med i toppen så ska man visa det idag genom att hämta hem 3 poäng hemma på Tottenham hotspur stadium.

Tottenham vinner med 2 mål

Det är visserligen derby men så som vi såg Tottenham senast mot Manchester United så vinner man den här matchen om man lyckas hålla samma nivå. Skadeläger ser okej ut i båda lagen. Lo Celso och Eric Dier är tveksamma till spel och frågan är om de är med i truppen. Efter veckans Nations League så var det lite frågetecken kring Harry Kane men Tottenham borde kunna starta med Kane på topp idag. Lamela har sett stark ut och tillsammans med Son så bildar de en giftig offensiv. Håller man bara tätt bakåt så tror vi att man kan vinna den här matchen med ett par måls marginal. Vi rekar att Tottenham vinner med minst 2 mål till oddset 2.55 @unibet.

Mycket mål i Premier League

Ett annat hett speltips är att det blir mycket mål i matchen. Vi vet inte om det är pga corona och spel inför tomma läktare som gör att det blir så mycket mål i matcherna. Men statistiken tyder på att det fullkomligt vräks in mål i årets Premier League. Vi minns väl de galna resultaten förra omgången då Aston Villa vann över Liverpool med 7-2 och Tottenham slog United borta med 1-6. Igår spelade Chelsea – Southampton 3-3 och United slog skatorna borta med 1-4. Vi tror att det kommer bli en hel del mål i det här mötet också och testar ett överspel med fler än 2.5 mål i matchen till oddset 1.60 @unibet. (oddsen är löpande och kan komma att ändras).

Tottenham – West Ham har matchstart klockan 17:30 och visas av tv kanalen Viasat Premium eller Viaplay.

Övriga Premier League matcher idag:
13:00 Sheffield United – Fulham
15:00 Crystal Palace – Brighton
20:15 Leicester – Aston Villa

Håll ett extra öga på Leicester – Aston Villa då det är ett toppmöte enligt tabellen så långt. Båda lagen har överraskat positivt hittills och det ska bli väldigt intressant att följa fortsättningen på båda dessa lag oavsett vem som vinner mötet.

Speltips Premier League