Ajax – Liverpool i Champions League får vårt speltips inför onsdagens högintressanta fotbollstablå 21 oktober 2020. Gårdagens Champions League draman fortsätter idag med nya spektakulära fotbollsmöten i denna underbara fotbollsturnering.

Champions League gruppspel 21/10

18:55 Real Madrid – Shakhtar Donetsk
18:55 Salzburg – Lokomotiv Moskva
21:00 Ajax – Liverpool
21:00 Bayern München – Atletico Madrid
21:00 Inter – Borussia Mönchengladbach
21:00 Manchester City – Porto
21:00 Midtjylland – Atalanta
21:00 Olympiakos – Marseille

Speltips Ajax – Liverpool 21 okt

Förutsättningarna inför Ajax – Liverpool är lite annorlunda nu jämfört med för bara en månad sedan. Under oktober har Liverpool inte lyckats vinna någon av de tre matcher man spelat. I EFL Cup’s åttondelsfinal mot Arsenal åkte man ut på straffar som följdes upp med den anmärkningsvärda storförlusten 7-2 i Premier League mot Aston villa. Senast i helgen spelade man oavgjort 2-2 i Liverpool-derbyt mot Everton. Dessutom åkte Liverpool i den matchen på en riktigt jobbig långtidsskada på sin försvarsjätte Virgil van Dijk. Absolut ingen perfekt uppladdning inför säsongens första Champions League match mot Ajax idag. Men Ajax då? Jo Ajax har som vanligt levererat flera blivande storstjärnor till andra storklubbar under övergångsperioden inför säsongen. Däremot har man hämtat in nya talangfulla spelare vilket man som klubb under åren har bevisat vara bäst i planeten på. Formen är strålande hos Ajax. Fjorton vinster, en oavgjord och endast en förlust har det blivit sedan laget återupptog matchspel igen efter det långa corona-uppehållet.

Handikappspel på Ajax +1.5 tippas till odds 1.48 @bet365 >>.