Fredagsmyset 23 oktober tillägnas åtminstone en del av kvällen till Serie A och att se på Sassuolo – Torino live stream samt betta liveodds under matchens gång hos bet365.

Fredagens matcher att mysa med

Livestreaming på bet365 – Se den bästa fotbollsspänningen på mobil, surfplatta och dator!

20:30 Stuttgart – FC Köln (Bundesliga)
20:45 Sassuolo – Torino (Serie A)
21:00 Aston Villa – Leeds (Premier League)
21:00 Rennes – Angers (Ligue 1)
21:00 Elche – Valencia (La Liga)

Speltips Sassuolo – Torino

Sassuolo må kanske inte vara en av de största fotbollsklubbarna i Italien och definitivt inte en av dem som vi svenskar tagit till våra hjärtan mest av alla heller. Men Sassuolo har visat att de är ett riktigt klasslag för närvarande. Föregående Serie A säsong slutade man åtta av tjugo lag vilket är extremt bra bara det. Men nu är man efter fyra omgångar av den nya säsongen tvåa i tabellen, två poäng efter AC Milan. Tre vinster och en oavgjord är facit såhär långt och ytterligare en seger förväntas räknas in efter slutsignalen i dagens möte med tabelljumbon Torino som förlorat alla sina tre inledande matcher.

Hemmavinst tippas i matchen Sassuolo – Torino till bästa oddset 1.55 @Unibet .