El Clásico, Barcelona – Real Madrid live stream kan ses lördag 24 oktober 2020 i mobilen, läsplattan eller datorn hos några av våra favoriter bland sport-streaming bolag, vilka dem är avslöjar vi strax här nedanför. Självklart låter vi oss inte bara nöja oss med att streama Barcelona – Real Madrid live. Utan både livebetting under matchen och några spelodds innan matchstart 16:00 skulle mötet kännas en aning fattigare. Låt oss göra El Clasico mötet mellan Barcelona och Real Madrid till en oförglömlig helhetsupplevelse helt enkelt! Vi delger ett av våra spel inför matchen i nedanstående speltips.

Barcelona – Real Madrid live streaming 24/10

Att se på Barcelona – Real Madrid live stream är kanske mer intressant än någonsin då dessa dessa El Clásico möten är i ett väldigt speciellt skede. Det är nämligen som så att det står 96-96 i varsina vunna matcher mot varandra genom historien och totalt 52 oavgjorda matcher har det blivit med åren. Vem av dem ska ta täten i den interna matchserien? Eller ska det bli en sådan där hiskeligt jämn tillställning som slutar oavgjort för 53:e gången?

Barcelona – Real Madrid live stream erbjuds av favoriterna bland spelbolag unibetbetsson och bet365.

Det är enklare än du tror att streama fotboll och massor med annan sport hos ovanstående spelbolag. Registrera sig hos dem är gratis och går blixsnabbt med ett par få steg att gå igenom. Däremot måste du ha minst en krona insatt för at att streaming-tjänsten ska bli tillgänglig för matcherna. Lätt ordnat är det i och för sig eftersom du bara behöver ta din välkomstbonus för att allt ska vara kirrat.

La Liga lördag 24 oktober 2020

Streama alla La Liga matcher live utan problem med suverän kvalitet! Lördagens La Liga matcher 24/10 spelas enligt dessa tider:

16:00 Barcelona – Real Madrid
18:30 Osasuna – Athletic Bilbao
18:30 Sevilla – Eibar
21:00 Atletico Madrid – Betis

Speltips inför El Clásico 24 okt

Hur ska vi då tänka om man ska försöka ge sig på ett vinnartips inför dagens El Clásico FC Barcelona – Real Madrid? Tittar vi på tabelläget så har inget av laget nått full pott i de inledande La Liga omgångarna. Real Madrid, som har spelat en match mer än Barcelona, är fyra med 10 poäng på fem matcher. Barca ligger nia 3 poäng efter dagens kombattant, alltså en vinst mindre med en match mindre spelad. Tillbakablicken på deras senaste inbördes möten ger oss inte heller mycket större hint om hur det kommer gå ikväll. Real Madrid vann senaste matchen dem emellan vilken spelades i vintras. Men innan dess har Barcelona vunnit två samt två som slutat oavgjort. Se här El Clásico resultaten i de fem senaste mötena:

2020-03-01 Real Madrid – Barcelona 2 : 0 (La Liga)
2019-12-18 Barcelona – Real Madrid 0 : 0 (La Liga)
2019-03-02 Real Madrid – Barcelona 0 : 1 (La Liga)
2019-02-27 Real Madrid – Barcelona 0 : 3 (Copa del Rey)
2019-02-06 Barcelona – Real Madrid 1 : 1 (Copa del Rey)

Osäkerheten att tippa en vinnare i dagens El Clásico gör att vi riktar blickarna mot andra spelmarknader på matchen. Ett spelalternativ som utkristalliserar sig är dock att det inte gjorts särskilt många mål de senaste åren mellan dem. Osökt kommer vi då in på ett underspel på antal mål. För de som är lite mer vågade kan försöka ge sig på att lira under 2.5 mål i matchen till odds 2.25 @betsson. Men vi som vill vara lite mer försiktiga tar istället och tippar under 3.5 mål i Barcelona – Real Madrid till odds 1.50 @bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Fler matcher fotbollslördag 24/10

Stort antal högkvalitativa fotbollsmatcher finns att avnjuta idag. Vid sidan av Barcelona – Real Madrid live stream är säkert också toppmötet i Premier League mellan Manchester United och Chelsea av megastort intresse för många.

ENGLAND: Premier League
13:30 West Ham – Manchester City
16:00 Fulham – Crystal Palace
18:30 Manchester United – Chelsea
21:00 Liverpool – Sheffield United

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Bayern München – Eintracht Frankfurt
15:30 Mainz – Borussia Mönchengladbach
15:30 RB Leipzig – Hertha Berlin
15:30 Union Berlin – Freiburg
18:30 Dortmund – Schalke

ITALIEN: Serie A
15:00 Atalanta – Sampdoria
18:00 Genoa – Inter
20:45 Lazio – Bologna

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Lorient – Marseille
21:00 PSG – Dijon

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 BK Häcken – Mjällby AIF
15:00 Djurgårdens IF – IK Sirius

SVERIGE: Superettan
17:30 Halmstads BK – Västerås SK
17:30 Örgryte IS – Östers IF

Nu återstår bara att vänta in lördagens godaste fotbollsgodis med Barcelona – Real Madrid live stream som den ultimata höjdpunkten i gottpåsen!

bet365 live streaming sport