Wolves – Crystal Palace på Alla helgons afton 2020 skänker oss lite skön fotbollsunderhållning. Wolverhampton mot Crystal Palace är matchen i vårt speltips men det finns två till intressanta matcher som spelas under fredagskvällen 30 oktober i Schalke – Stuttgart och Eibar – Cadiz som båda finns att streama live på unibet här >>

Fotboll allhelgonaafton

21:00 Wolverhampton – Crystal Palace (Premier League)
20:30 Schalke – Stuttgart (Bundesliga)
21:00 Eibar – Cadiz CF (La Liga)

Speltips Wolves – Crystal Palace

Premier League nian Wolverhampton tar emot ligaåttan Crystal Palace, båda på 10 poäng inför drabbningen. En snabb koll på spelartillgängligheten i trupperna gör gällande att Wolves tränaren Nuno Espírito Santo har i det närmaste hela truppen spelare till förfogande medan Crystal Palace tränaren och sverigebekantingen Roy Hodgson har fem spelare bekräftat otillgängliga och dessutom fyra spelare tveksamma för spel ikväll.

Wolves har också spelat mycket bra i de tre senaste matcherna med två vinster och en oavgjord som resultat. Skadedrabbade Crystal Palace har efter två förluster visserligen vunnit en mot tabelljumbon Fulham och spelat en oavgjord mot sextondeplacerade Brighton men det är som sagt mot skralt motstånd.

Wolverhampton tar det här på hemmaplan och vi tippar hemmavinst i mötet till oddset 2.0 @unibet här >>

Glöm heller inte att du kan höja underhållningen ytterligare denna allhelgonaafton genom att lira på livebetting under kvällens matcher när du tittar på dem.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr

Wolves - Crystal Palace Premier League tipset 30/10