Atletico Madrid – Barcelona live stream är bara en av alla höjdpunkterna i dagens fotbollsutbud lördagen den 21 november 2020. Vi berättar mer om fotbollsutbudet här men vill också ge alla spelsugna ett tipps inför Atletico Madrid – Barcelona kl. 21:00 vilket du kan läsa längre ner i artikeln.

Fotboll live stream o livebetting 21/11

Vilken fotbollslördag vi får vara med om! Idel grymma matcher i Premier League som avlöser varandra under större delen av lördagen med bland annat Chelsea, Tottenham, Manchester City och Manchester United in action. Ifrån Serie A kan vi avnjuta bland annat en kvällsmatch med Juventus och svensken Dejan Kulusevski i par med Cristiano Ronaldo. Ett stycke västerut spelas det idag ett par högintressanta matcher i La Liga med lag som Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid och FC Barcelona. Bundesliga bjussar oss på Emil Forsberg i RB Leipzig där också Bayern München samt Dortmund lirar under dagen. Saknar ni Zlatan Ibrahimovic? Lugn, vi behöver bara vänta tills imorgon då AC Milan tar sig an Napoli.

Men först har vi ju så mycket fantastisk fotboll att se fram emot innan dess. Och kanske bäst av allt är att de flesta av ligamatcherna enligt nedanstående spelscheman finns att streama och betta live på hos ett gäng spelbolag:

För att streama sport hos spelbolagen krävs att du är inloggad och har pengar på spelkontot. Att regga sig är lätt som en plätt och går fort som tåget samtidigt som registreringen inte kostar ngt alls. Ta för dig av bonuspengarna så har du direkt ett finansierat konto och därmed kan du streama massvis med sport alla dagar i veckan.

Lördagsfotboll 21 november

Se här dagens bästa europeiska ligafotboll. Matcherna i spanska La Liga, italienska Serie A, franska Ligue 1 och tyska Bundesliga går att streama i alla dina skärmenheter såsom tex mobilen eller datorn hos spelbolagen vi nämnde strax ovanför.

ITALIEN: Serie A
15:00 Crotone – Lazio
18:00 Spezia – Atalanta
20:45 Juventus – Cagliari

SPANIEN: La Liga
14:00 Levante – Elche
16:15 Villarreal – Real Madrid
18:30 Sevilla – Celta Vigo
21:00 Atletico Madrid – Barcelona

ENGLAND: Premier League
13:30 Newcastle – Chelsea (speltips)
16:00 Aston Villa – Brighton
18:30 Tottenham – Manchester City
21:00 Manchester United – West Brom

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Borussia Mönchengladbach – Augsburg
15:30 Bayern München – Bremen
15:30 Bielefeld – Leverkusen
15:30 Hoffenheim – Stuttgart
15:30 Schalke – Wolfsburg
18:30 Eintracht Frankfurt – RB Leipzig
20:30 Hertha Berlin – Dortmund

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Brest – St. Etienne

Speltips Atletico Madrid – Barcelona 21/11

Barcelonas huvudtränare Ronald Koeman och hans medhjälpare Henrik Larsson har haft en tuff inledning på La Liga säsongen 2020-2021. Åttonde plats efter sju matcher är inte optimalt men då ska man veta att Barca har en eller två matcher färre spelade än de flesta av ligakonkurrenterna. Idag åker man till Madrid för match mot La Liga trean Atletico som har gått bra i ligan men för närvarande har en drös spelare frånvarande. Bland annat så missar tidigare Barcaspelaren Luis Suárez, numera i Ateletico Madrid, mötet med sin forna arbetsgivare på grund av att ha testats positivt för Covid-19. Diego Costa är osäker på spel. Barcelona saknar också några betydande stjärnor däribland 18-åriga stjärnskottet Anssumane Fati samt mittfältsveteranen Sergio Busquets. Lionel Messi spelar däremot och är just nu glödhet. Två mål mot Betis blev det i senaste ligamötet vilka du kan njuta av i videoklippet strax nedanför.

Tipset inför Atletico Madrid – Barcelona blir att båda lagen gör mål till oddset 1.66 @Betsson.

Se här målen från Messi och hans lagkamrater i FC Barcelonas vinst över Real Betis i föregående La Liga omgång: