Napoli – Milan live stream erbjuds idag 22 nov 2020! Zlatan Ibrahimovic och stormötet i Serie A Napoli – Milan kan ses via live stream söndag 22 november och avslutar den här helgen på allra bästa sätt. Matchdomaren Paolo Valeri blåser i visselpipan för avspark kl. 20:45!

Napoli Milan live stream 22 nov

Så mycket beröm som Zlatan Ibrahimovic fått från alla möjliga håll världen över för sin fantastiska comeback i AC Milan trodde nog inte ens de mest trogna Zlatan fansen på inför hans övergång från LA Galaxy till Milan i början av året. Den italienska fotbollsikonen Francesco Totti samt röster från USA, sedan hans vistelse i Los Angeles, har lovordat Zlatans spel på fotbollsplanen. Totti vill till och med se Zlatan spela på denna världsnivå tills han blir 50 år.

Streama Zlatan live så länge du kan

Hur länge nu Zlatan än spelar fotboll på toppnivå så är det ofrånkomligt att tänka på att karriärslutet är nära. Då vill man definitivt inte gå miste om hans fotbollsbravader i AC Milan. Ibra är i toppslag och målskyttet fungerar minst lika bra som det gjort i hans bästa perioder tidigare under fotbollskarriären. Idag kan han återta förarsätet i Serie A’s skytteliga. Cristiano Ronaldo gjorde igår två mål för sitt Juventus i 2-0 vinsten mot Cagliari. I och med det gick portugisen upp i dela skytteligaledning tillsammans med Zlatan Ibrahimovic, båda med totalt åtta gjorda mål var.

Titta på Napoli – Milan live stream idag med Zlatan på topp för bortalaget hos Unibet här >>.

Så här gör du för att se:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Sök upp fotbollsmatchen Napoli – Milan
  3. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel
  4. Klicka på play-ikonen för matchen och när relevanta regler för Livestreaming har iaktagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt.

Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Speltips Napoli – Milan 22/11

AC Milan leder Serie A efter sju omgångar och ska idag mot den oerhört svåra motståndaren Napoli försöka befästa serieledningen. Men det blir inte lätt på något vis för gästerna. Seriefyran Napoli jagar bara tre pinnar bakom Milan och kan alltså komma ikapp Milanoklubben poängmässigt vid hemmavinst ikväll. Det är i sådana här matcher vilken på förhand är tuffast möjlig som Zlatan tänder till lite extra. Hårda speldueller och jämnt i målprotokollet väntas. Två attraktiva spel kommer vi fram till och som vi lägger hos Unibet inför kvällens match Napoli – Milan vilka vi tror benhårt på.

Zlatan gör mål i matchen till odds 2.5
Båda lagen gör mål till odds 1.61

Fotbollssöndag 22 november

Streama de flesta av dagens fotbollsmatcher live på unibet i mobilen och datorn.

ENGLAND: Premier League
13:00 Fulham – Everton
15:00 Sheffield Utd – West Ham
17:30 Leeds – Arsenal
20:15 Liverpool – Leicester (Speltips)

ITALIEN: Serie A
12:30 Fiorentina – Benevento
15:00 Inter – Torino
15:00 Roma – Parma
15:00 Sampdoria – Bologna
15:00 Verona – Sassuolo
18:00 Udinese – Genoa
20:45 Napoli – Milan

SPANIEN: La Liga
14:00 Eibar – Getafe
16:15 Cadiz CF – Real Sociedad
18:30 Granada – Valladolid
21:00 Alaves – Valencia

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Freiburg – Mainz
18:00 FC Köln – Union Berlin

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Nantes – Metz
15:00 Dijon – Lens
15:00 Montpellier – Strasbourg
15:00 Reims – Nimes
17:00 Angers – Lyon
21:00 Lille – Lorient

SVERIGE: Allsvenskan
14:30 AIK – Örebro SK
14:30 IF Elfsborg – Helsingborgs IF
14:30 Kalmar FF – Djurgårdens IF
17:30 Hammarby IF – Malmö FF
17:30 Östersunds FK – Varberg BoIS

Skönt att kunna avsluta helgen med härlig Napoli – Milan live stream och förhoppningen är att få se en svensk målskytt i mötet vid namn Zlatan Ibrahimovic.