AC Milan är idag torsdag 26 nov 2020 ute efter revansch mot Lille i Europa League gruppspelet och du ser matchen på tv-kanal 9 med avspark 18:55.

Inför Lille – Milan 26/11

Tyvärr får Milan klara sig utan vår svenska Guldbollen-vinnare och nationalskatt Zlatan Ibrahimovic då han ådrog sig en lårskada i ligamötet med Napoli i helgen. Lille chockade inte bara Milan i senaste mötet med varandra på italiensk mark i början av november, utan en hel fotbollsvärld förundrades över formstarka Milans kollaps på egen hemmaplan när Lille bortavann med 0-3. Var det ett mått av övermod och underskattning som fällde Milan månne? Det lär inte hända ännu en gång, i alla fall inte en kollaps av liknande magnitud. Men Lille är ändå favorit att vinna kvällens match mot Milan enligt spelbolagen, kanske sjönk oddset för hemmaseger när det bekräftades att Zlatan inte kommer till spel.

Lille – Milan tipset

Vad det än var som hände i förra mötet när Lille körde över Milan på självaste San Siro så räknar vi det som en engångsföreteelse och ett olycksfall i arbetet. Lille är absolut ingen lätt motståndare, man ligger trots allt tvåa i Ligue 1 med bara två poäng bakom PSG efter elva omgångar. Men vi anser att Milan, även i avsaknad av Zlatan, har en riktigt stark trupp med god form och bör kunna besegra Lille i afton.

Bortavinst för Milan mot Lille tippas till odds 2.20 @Betsson.

Se Alexander Isak spela direkt efter

Har du inte fått nog av Europa League fotboll efter Milans match mot Lille så kan du lugnt sitta kvar i soffan då heta Alexander Isak kan ses i samma tv-kanal 9 i mötet AZ Alkmaar – Real Sociedad med start 21:00.

Europa League gruppspel 26/11

Kl. 18:55
AEK – Zorya
Braga – Leicester
CSKA Moscow – Feyenoord
CSKA Sofia – Young Boys
Gent – Crvena zvezda
LASK – Antwerpen
Liberec – Hoffenheim
Lille – Milan
M. Tel Aviv – Villarreal
Molde – Arsenal
Qarabag – Sivasspor
Sparta Prague – Celtic
Wolfsberger AC – Din. Zagreb

Kl. 21:00
AZ Alkmaar – Real Sociedad
CFR Cluj – Roma
Dundalk – Rapid Vienna
Granada – Omonia
Leverkusen – H. Beer Sheva
Napoli – Rijeka
Nice – Slavia Prague
PSV – PAOK
Rangers – Benfica
St. Liege – Lech
Tottenham – Ludogorets

Spela på EL-fotboll med bonuspengar