De två Europa League matcherna Milan – Celtic kl. 18:55 och Real Sociedad – Rijeka kl. 21.00 är torsdagens höjdpunkter 3 december 2020. Bägge matcherna direktsänds på tv-kanal 9 och dubbeltipset är inlämnat!

Milan & Real Sociedad i dubbeltipset

Vi har hittat en mycket intressant och spelvärd oddskombo inför dagens Europa League fotboll.

Milan – Celtic

Vore Zlatan Ibrahimovic med i Milans match mot Celtic så tror vi att ett spel på honom som målgörare hade legat nära till hands. Men i Zlatans frånvaro blickar vi istället åt spelmarknaden asian handicap. Milan kan inte ta det lugnt mot Celtic med bara två matcher kvar i det här gruppspelet. Man ligger tvåa i grupp H med 7 poäng, 1 poäng efter gruppledaren Lille. Trea är Sparta Prag på 6 poäng som möter just Milan i den sista omgången. Celtic är ohjälpligt sist i gruppen med endast 1 inkasserad poäng. Milan bör köra över Celtic relativt enkelt, trots att Zlatan saknas.

Tipset blir ett asian handicap på Milan -1,5 till oddset 1.88 @Bet365.

Real Sociedad – Rijeka

Real Sociedad med Alexander Isak i truppen har kopplat ett litet, men ack så skört, grepp om en slutspelsplats. Just nu är Real Sociedad tvåa i grupp F på 7 poäng efter ledande Napoli med 9 poäng. AZ Alkmaar är tre på exakt lika många poäng (7p) som Real Sociedad men där det spanska laget har övertag på grund av att de är bäst i de inbördes möten de haft. Gruppjumbon Rijeka har kammat noll såhär långt poängmässigt och förväntas inte på bortaplan kunna hota La Liga ledaren Real Sociedad ikväll.

Även i denna match tar vi oss an ett asian handicap spel där hemmalaget vinner med minst 2 mål (Real Sociedad -1,5) till oddset 1,45 @Bet365.

Totalt odds på 2,73

Genom att vi spelar dessa båda odds på Bet365 i form av en oddskombo så blir det totala speloddset 2,73.

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Europa League fotboll 3/12

Kl. 18:55
AEK – Braga
Antwerpen – Ludogorets
Crvena zvezda – Hoffenheim
CSKA Moscow – Wolfsberger AC
Feyenoord – Din. Zagreb
Gent – Liberec
LASK – Tottenham
Lille – Sparta Prague
Milan – Celtic
Qarabag – M. Tel Aviv
Sivasspor – Villarreal
Zorya – Leicester

Kl. 21:00
Arsenal – Rapid Vienna
AZ Alkmaar – Napoli
Benfica – Lech
CFR Cluj – CSKA Sofia
Granada – PSV
Molde – Dundalk
Nice – Leverkusen
Omonia – PAOK
Rangers – St. Liege
Real Sociedad – Rijeka
Roma – Young Boys
Slavia Prague – H. Beer Sheva