Real Madrid – Atletico Madrid live stream är för många höjdpunkten bland all lördagsunderhållning som erbjuds i sportväg 12 dec 2020. Streama matchen live i mobilen, paddan och datorn med matchstart kl. 21:00.

Dagens Madridderby i La Liga slåss om uppmärksamheten med Manchesterderbyt i Premier League Manchester United – Manchester City som också spelas idag. Tack och lov så spelas dessa fotbollsderbyn inte samtidigt så möjligheten finns därför att kunna se bägge stormatcherna i stort sett efter varandra under lördagskvällen. Manchesterderbyt mellan United och City har avspark 18:30 och Madridderbyt mellan Real och Atletico sparkar igång strax därefter.

18:30 Manchester United – Manchester City
21:00 Real Madrid – Atletico Madrid

Streama Real Madrid Atletico Madrid live

Lördagens på förhand mest underhållande fotbollsmatch, jämte Premier League matchen Manchester United – Manchester City torde vara La Liga mötet Real Madrid – Atletico Madrid. När nu live streaming erbjuds till alla så är det väl ingen som kan undgå att se stormötet i direktsändning hos Unibet här >>.

Vill du höja underhållningsvärdet lite extra så ska du vara medveten om att Unibet även erbjuder livebetting under matchens gång. Spela till exempel på vem som gör nästa mål, drar på sig ett gult kort, får nästa hörna osv…

Så här gör du för att streama Real Madrid mot Atletico Madrid live:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel som erbjuds vid registreringen.
  3. Sök upp fotbollsmatchen Real Madrid – Atletico Madrid
  4. Klicka på play-ikonen för matchen och när relevanta regler för Livestreaming har iaktagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt.

Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Real Madrid – Atletico Madrid tipset 12/12

Oftast är det storebror Real Madrid som sitter i förarsätet men den här gången får de agera som passagerare i baksätet. Atletico Madrid leder La Liga med 26 poäng, 1 före tvåan Real Sociedad och sex före tabellfyran Real Madrid. Och då är det som så att Atletico bara spelat tio matcher hittills medan Real spelat elva och flera av de andra topplagen tolv matcher var. När Real Madrid inkasserat tre förluster den här säsongen så har Atletico inte gått av fotbollsplanen en enda gång som förlorare ännu. Vilken match det här kommer bli!

Något som båda lagen varit bra på är att göra mål. Det finns ingen anledning till att inte tro att matchen, med en avundsjuk storebror på sin egen hemmaplan som gästas av en ruggigt formstark lillebror, ska sluta med att båda lagen gör mål. Vi lirar ett BLGM-spel med oddset 1.90 @Unibet.

Fotbollslördag 12 dec 2020

Alla matcher i La Liga, Ligue 1, Serie A och Bundesliga finns att streama live hos Unibet här >>.

SPANIEN: La Liga
14:00 Valencia – Athletic Bilbao
16:15 Getafe – Sevilla
18:30 Huesca – Alaves
21:00 Real Madrid – Atletico Madrid

ENGLAND: Premier League
13:30 Wolves – Aston Villa
16:00 Newcastle – West Brom
18:30 Manchester United – Manchester City
21:00 Everton – Chelsea

ITALIEN: Serie A
15:00 Crotone – Spezia
18:00 Torino – Udinese
20:45 Lazio – Verona

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Borussia Mönchengladbach – Hertha Berlin
15:30 Dortmund – Stuttgart
15:30 Freiburg – Bielefeld
15:30 Mainz – FC Köln
15:30 RB Leipzig – Bremen
18:30 Union Berlin – Bayern München

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Marseille – Monaco
21:00 Lens – Montpellier

Trevlig lördag fotbollsvänner!