Ikväll kan du se Burnley Wolverhampton live stream i ett viktigt möte när ”Wolves” gästar ”The Clarets” på Turf Moor med matchstart 18:30.

Burnley i poängbehov

Burnley som haft en tuffare inledning av ligan i år än vad man är vana vid behöver ta 3 poäng för täcka gapet upp till lagen ovanför. Hemma är man alltid starka och det är aldrig lätt att hämta poäng på Turf Moor. Laget ligger just nu på nedflyttningsplats men har 2 matcher mindre spelade än de flesta av lagen som man jagar. Skulle man ta 6 poäng på dessa matcher så klättrar man upp till en 15:e plats i tabellen. Det största problemet Burnley har i år är målskyttet. Man har endast gjort 6 mål på 12 matcher vilket är 0,5 mål i snitt vilket är allt annat än bra. Defensiven är ändå okey men man behöver producera framåt.

Vägskäl för Wolverhampton

Wolverhampton har också haft problem med målskyttet trots att laget innehåller en rad tekniska portugiser som borde kunna leverera framåt. Kanske var det en vändning vi såg i matchen mot Chelsea senast där man gjorde 2 mål framåt. Startelvan då innehöll hela 6 portugiser vilket är lite häftigt på sitt sätt. Den här matchen blir lite av ett vägskäl för Wolverhampton. Tabellen är stenhård i kampen om de 4 champions league platserna. Visst det har inte gått halva säsongen än men ska man hänga på lagen ovanför så krävs det nog ytterligare 3 poäng ikväll. Vid förlust, ja då tror vi att Wolverhampton blir ett mittenlag i år. Potentialen har man definitivt och det såg vi senast mot Chelsea där man spelade ut Londonlaget i andra halvlek.

Burnley Wolverhampton live stream

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay.

Med live streaming menas att du kan se en fotbollsmatch direkt över nätet och inte via din tv. Allt som krävs för att streama en match är att du har en bra uppkoppling och ett konto hos dem som erbjuder tjänsten. Ibland är det ett spelbolag som erbjuder live streaming där du kan se och samtidigt spela på matchen. Ikväll kan du se Burnley Wolverhampton via live stream direkt hos Viaplay. Hos viaplay får du ett konto som gör att du kan se matchen (streama den) oavsett om du använder en mobil, surfplatta eller dator. På så vis får du åtkomst till Burnley Wolverhampton även om du är på resande fot.

Burnley Wolverhampton speltips

Kvällens speltips blir ett underspel där båda lagen har haft problem med målskyttet. Burnley brukar vara solida på hemmaplan och vi tror inte att det blir mycket målchanser alls i den här matchen. Burnley är dessutom i starkt poängbehov vilket gör att vi tror att man börjar väldigt defensivt och är rädda om den poäng man har.

Vårt speltips blir under 1.5 mål i matchen till fina oddset 2.55 @Unibet.

Lite senare ikväll spelar Chelsea mot West Ham i ett hett londonderby med matchstart 21:00.

Burnley Wolverhampton live stream