Ikväll kan du se Wolverhampton Tottenham live stream direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Läs vår analys och speltips inför kvällen.

Vägskäl för Wolverhampton

Wolverhampton har chansen att haka på rejält i toppen. Den här säsongen känns väldigt intressant i det avseendet att det är en 10 lag som alla slår alla i toppen. Skulle Wolverhampton vinna över Tottenham idag så skiljer det endast 2 poäng mellan lagen. Det skulle också innebära att det bara är 6 poäng upp för Wolves till en andra plats i tabellen. Man var starka redan förra säsongen och har gjort det okej så här långt den här säsongen också. Tyvärr tappade man kanske sin bästa spelare i Diego Jota till Liverpool men laget är ändå slagkraftigt. Mycket tack vare alla tekniska spelskickliga portugiser. Senast hade man 6 portugiser i startelvan borta mot Burnley.

Hemma på Molineux Ground är man helt okey. I den senaste hemmamatchen var man starka mot Chelsea där man vände ett 0-1 underläget till 2-1 i slutet. Problemet är kontinuiteten där man veckan efter åkte på stryk mot Burnley borta med 2-1. Burnley borta är så klart en svår match och trots förlusten gjorde man det bra spelmässigt. Man vann skotten med 15-10 och hade 64 % av bollinnehavet.

Matchen mot Tottenham ikväll blir viktig i många aspekter. Dels att man hittar tillbaka till vinnarspåret och dels att man stänger gapet till lagen ovanför. Matchen kan således bli avgörande för Wolverhamptons utgång av den här säsongen. Förlorar man finns risken att man hamnar i ett ingen mans land i tabellen och då är det svårare att hitta motivation och till slut få ett bra utfall av säsongen.

Tottenham har tappat momentum

För bara några omgångar sen så hade Tottenham chansen på serieledning. Man hade mycket väl kunnat vinna över Liverpool borta med tanke på hur matchen såg ut och de målchanser som man skapade. Bergwijn hade två jättelägen i den matchen att avgöra men istället fick man stryk efter att Firmino knoppat in en hörna i slutet. När man vill så mycket i ett sånt toppmöte och man åker på en uddamålsförlust i slutet så är det lätt att man tappar momentum. Tottenham hade verkligen slagläge i tabellen och såg starka ut men vad händer? Ny förlust hemma mot Leicester med 0-2 och därför är den här matchen otroligt viktig för Londonlaget. Vinst mot Wolverhampton borta är ett måste om man ska hänga på toppen.

Även om man inte pratar om det utåt så tror jag att Tottenham själva siktar på att vara med när ligan ska avgöras i vår sen. Många har pratat om Son och Kane, hur bra de är och hur mycket poäng de gör. Men ska man nämna två andra spelare som lyft tottenham den här säsongen så är det just Bergwijn men även Hojbjerg på det defensiva mittfältet. När Mourinho värvade in dansken från Southampton så fick han in en spelartyp som passar in i hans spelsystem. Men även en spelare som också levt upp till förväntningarna. Hojbjerg arbetar stenhårt över stora ytor och är en riktig slitvarg. Dessutom har han fin teknik och slår väl avvägda passningar sista tredjedelen på plan.

Det ska bli oerhört spännande att se det här mötet ikväll då båda lagen är sugna på 3 poäng.

Wolverhampton Tottenham live stream

Är du intresserad av att se Wolverhampton Tottenham live stream så kan du göra det hos Viaplay. Viaplay streamar alla matcher från Premier League. Med live streaming menas att du kan se en fotbollsmatch direkt över nätet om du saknar tv kanalen. Allt som krävs för att streama en match är att du har en bra uppkoppling och ett konto hos den leverantör som erbjuder tjänsten. Ibland är det ett spelbolag som erbjuder live streaming där du kan se och samtidigt spela på matchen. Hos viaplay får du ett konto som gör att du kan se matchen (streama den) oavsett om du använder en mobil, surfplatta eller dator. På så vis får du åtkomst till Wolverhampton Tottenham och kan se matchen även om du är på resande fot.

Wolverhampton – Tottenham har matchstart 20:15 svensk tid och visas av tv-kanalen Viasat Premium.

Speltips Wolves mot Spurs

Vi kan nog räkna med att Spurs efter två raka förluster i ligan kommer ställa upp defensivt. Räkna med att Mourinho inte vill släppa till något inledningsvis i den här matchen. Defensiven har som sagt sett bra ut för Tottenham och anfallet är vasst i omställningarna med Bergwijn, Kane och Son. Här får Wolverhampton se upp. Men vi tror att inget av lagen vill gå bort sig och därför tror vi att det är ont om målchanser i början av matchen. Vårt speltips är att det inte kommer göras något mål i matchen innan matchminut 30 till oddset 1.79 @unibet.

Är ni intresserade av dagens andra speltips så kan ni läsa mer här om Liverpool – West Bromwich. Botten mot toppen och det kan väl bara sluta på ett sätt eller?

Spelbolagens oddsbonusar

Är ni intresserade av spel och betting i olika former så hittar ni de största och bästa spelbolagens oddsbonusar här: De två största spelbolagen är garanterat Unibet och bet365. De har den bästa supporten, det bästa utbudet och den mest användarvänliga spelplatsen/webbsidan att vistas på.

Är man ute efter något udda spelformer så rekommenderar vi spelbolagen Betfair, Bethard och Betsafe. Här kan du hitta de mest bisarra/komiska spel som du kan lägga på en fotbollsmatch. Vi önskar er lycka till med dagens spel och håller tummarna för en rolig chansfattig match mellan Wolverhampton och Tottenham.

 

 

wolverhampton tottenham live stream