Streama lördagens semifinaler i Dart-VM live och tippa ett eller annat odds både innan och under matcherna för att höja stämningen maximalt!

Dart-VM 2021 börjar närma sig ett avgörande, idag lördag 2/1 är det dags för semifinalerna Stephen Bunting – Gerwyn Price och Dave Chisnall – Gary Anderson. Några av dem kanske är något oväntade semifinalister men inte desto mindre värdiga sådana. Alla vill de nå morgondagens stora finalmatch men bara två av dem kommer står där imorgon och kämpa om den mest ärofyllda titeln och med den största pengabingen inom dartvärlden.

Streama Dart-VM live 2 jan 2021

Dart är en coolare sport än vad många möjligen tror. Utanför Sveriges gränser är dart i vissa länder en betydligt större och populärare sport än här hemmavid. Men en gång om året har vi alla chansen att få känna på storheten i dart och den rafflande spänningen som infinner sig i världsmästerkapet i dart (PDC World Darts Championship) som utspelar sig i  Alexandra Palace, London.

Streama Dart-VM live hos Unibet eller Bet365.när du är inloggad och tagit din välkomstbonus. Kontoregistreringen går blixtsnabbt och är helt fri!

Dart-VM semifinaler lördag 2 januari 2021:

19:15 Stephen Bunting (England) – Gerwyn Price (Wales)
21:15 Dave Chisnall (England) – Gary Anderson (Skottland)

Unibet och Bet365 erbjuder Livestreaming från några av Europas bästa fotbollsturneringar och tar spänningen direkt till din iPhone, iPad eller Android-enhet, samt din dator. Endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Speltips Dave Chisnall – Gary Anderson

Världsåttan i Dart Dave Chisnall från England överraskade nog de flesta i gårdagens kvartsfinalvinst över världsettan Michael van Gerwen. Inte så mycket kanske för att han vann matchen utan mer att det blev en förkrossande seger med 5-0 i set. Michael van Gerwen hade inte en chans vilket kan verka chockartat. Men vi som följt darttävlingarna under hösten har sett att van Gerwen inte lyckats bibehålla den fina formen han hade för ett år sedan under corona-uppehållet 2020.

Den trettonde-rankade skotten Gary Anderson vann sin kvartsfinal över fyrtiotre-rankade nederländaren Dirk van Duijvenbode med nästan lika stor marginal. 5-1 och klart bättre snittpoäng i sina kast gör att dagens semifinal mellan Dave Chisnall och Gary Anderson kommer bli en riktigt spännande semifinal.

Dave Chisnall imponerar dock mest på oss och kastar sina pilar med enorm självförtroende. Tipset går till semifinalseger för Chisnall till oddset 1.72 @ Bet365.

Kolla här in höjdpunkterna från den helt otroliga kvartsfinalen i Dart-VM 2021 mellan Michael van Gerwen (Nederländerna) och Dave Chisnall (England):