Ikväll möts West Bromwich och Arsenal på The Hawthorns i ett viktigt möte för hemmalaget. Streama Premier League på Viaplay. West Bromwich – Arsenal har matchstart 21:00.

Kris i hemmalaget

West Bromwich har inlett säsongen svagt och är svåra att känna igen. Endast 1 seger på de 16 inledande omgångarna och 8 poäng totalt gör att man ligger näst sist i tabellen. Hela 5 poäng upp till Brighton som ligger på säker mark. Ikväll saknas Livemore som fick rött kort mot Aston Villa för 3 omgångar sen. Då kortet var ett direkt rött kort så väntade 3 matchers avstängning och därmed missar han också kvällens match. 0-5 hemma mot Leeds senast var en rejäl propp som man åkte på. Något som är positivt är att man lyckats kryssa mot båda storlagen Manchester City och Liverpool så potentialen finns där. Problemet är som senast mot Leeds då man råka göra ett tidigt självmål och sen sjönk moralen drastiskt.

Arsenal har släppt fram ungdomarna

Arsenal som var inne i en rejäl svacka har nu 2 raka segrar i ligan och man har släppt fram några av ungdomarna som tillfört energi till laget. Vinster mot både Chelsea och Brighton och man borde kunna följa upp det med ännu en seger här. Smith Rowe och Martinelli har gjort skillnad. Nu får vi se om man lyckats följa upp med ännu en seger i en match som man förväntas vinna.

Speltipset

Vi testar en rak 2:a på Arsenal som med sina spelskickliga spelare ska kunna vinna över West Bromwich. Xhaka och Saka var bra mot både Chelsea och Brighton och lär få nytt förtroende. Frågetecken för brassarna Luiz och Willian. Brassen Gabriel missar definitivt matchen. Vi känner ändå att Arsenal har lyft sig och får tipset här.

Rak 2:a på Arsenal testas till oddset 1.64 @Unibet (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Även ett handicap spel där Arsenal vinner matchen med minst 2 mål testas till oddset 2.75 @Unibet (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Speltips Premier League