Den enda matchen som spelas idag i Premier League är Southampton mot Liverpool och givetvis är vi med och rekar utgången av matchen. Streama Premier League på Viaplay. Southampton – Liverpool har matchstart 21:00.

Southampton

Southampton har sett stabilare ut än på länge den här säsongen och förlorar sällan. Dock har man haft problem att plocka vinster sista tiden. 2 vinster på de 8 senaste matcherna och nu väntar svårast tänkbara motstånd i Liverpool. Southampton är ett spelande lag och det gör att vi tror på en underhållande match. Lyckas man spela sig ur Liverpools höga press och fortfarande ha kontroll på bollen i omställningarna så kan man straffa sin motståndare. Walcott, Ings och Adams utgör alla ett hot med sin snabbhet.

Liverpool

Liverpool kanske inte har nått upp till riktigt samma klass som förra säsongen men man har varit skadetyngda. Van Dijk, Gomez och Matip är alla skadade och lär missa matchen. Att dessa mittbackar är borta gör att Southampton har chansen att få ut något av den här matchen. Positivt för Liverpool är att Alcantara gjorde ett mycket fint inhopp senast mot Newcastle och man kunde snabbt se vilka kvaliteter spanjoren har. En sådan känsla i fötterna och väl avvägda passningar ut på kanterna. Det ska bli kul att se hur han kan höja Liverpools spel ytterligare när han väl kommer i form.

Vårt speltips

Eftersom båda lagen har offensiva kvaliteter men kanske saknar lite trygghet i respektive backlinje så tror vi att det kommer rassla till i båda målburarna.

Båda lagen gör mål till oddset 1.54 @Unibet känns inte som ett våga tips direkt.

Att Southampton kommer spela tufft och fysiskt för att störa Liverpool känns också självklart. Därför synar vi att Southampton får mer än 1.5 kort i matchen till oddset 2.15 @Unibet.

(Båda oddsen ovan är löpande och kan komma att ändras)

Speltips Premier League