Ikväll kan du se Tottenham Brentford live stream i den ena semifinalen av EFL Cup som tidigare hette Engelska ligacupen.

Tottenham tuff period bakom sig

Tottenham har spelat otroligt många matcher på kort tid och senast vann man med 3-0 över Leeds hemma på Tottenham Hotspur Stadium. Laget verkar också ha kommit ur svackan då man har 2 segrar och 1 oavgjord på de 3 senaste. i kvartsfinalen i EFL cup så slog man ut Stoke med 1-3 på bortaplan. Bale, Doherty och Lo Celso saknas pga skador.

Brentford går starkt i The Championship

Den som tror att Brentford kommer bli en enkel match för Tottenham bara för att de spelar i The Championship får nog tänka om både 1 och 2 gånger. Laget går som tåget, ligger 4 i tabellen som just nu och har 16 raka utan förlust. Dessutom slog man ut ett annat Premier League lag, Newcastle i kvartsfinalen av EFL cup. Man har fått flera dagars längre vila än Tottenham och kommer garanterat störa Spurs i den här matchen.

Tottenham Brentford live stream

Ikväll kan du se Tottenham Brentford live stream hos antingen spelbolaget bet365 eller streama matchen hos Viaplay. För att kunna se Tottenham Brentford via live streaming så behöver du antingen ha pengar på ditt spelkonto eller skaffa Viaplay. Båda tjänsterna streamar fotbollsmatcher med toppkvalitet. Med live streaming menas att du kan se Tottenham Brentford direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon så länge som du har en fungerande internetuppkoppling. Streama matchen oavsett var du befinner dig!

Speltipset

Vi tror att Mourinho är riktigt sugen på att ta en titel med Tottenham och varför då inte börja med EFL cup. Det gör att man kommer mönstra starkt lag när man tagit sig såhär långt i cupen.

Vårt speltips blir att hemmalaget vinner till oddset 1.45 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras)

Luton - Manchester United live stream, tips EFL Cup 22/9