Ikväll kan du se Manchester United Manchester City live stream när lagen drabbar samman i EFL Cup semifinal med matchstart 20.45. Igår slog Tottenham ut Brendford och möter alltså segraren i kvällens möte i final.

Manchester United har kanonform

Manchester United har 5 vinster, 1 oavgjord på de 6 senaste matcherna. Laget har sett stailt ut bakåt och är sylvassa i sina kontringar. Solskjaer brukar ställa upp med sitt lag i en låg utgångspunkt och sedan kontra sönder sina motståndare. United spelar väldigt centralt och försöker hitta Fernandez i den tomma ytan mellan motståndarens mittfält och backlinje. Därifrån har han hittat många poäng i både assist och mål. Kanske allra helst från straffpunkten där han är sylvass. Framför sig har han Martial och Rashford. Båda två otroligt tekniska, rappa i steget och livsfarlig i straffområdet. Det ska bli väldigt intressant att se om man lyckats bryta ner Guardiolas City. Cavani avstängd, Rojo och Jones skadade samt ett frågetecken kring Lindelöf med sin ryggskada där alla ser ut att missa kvällens match. Annars har Solskjaer hela truppen att tillgå.

Manchester City går som tåget

Precis som Manchester United så går Manchester City som tåget. Guardiolas gäng har 8 vinster och 3 förluster på de 11 senaste matcherna. Det är en jättefin svit trots att man har flera spelare drabbade av corona i truppen. Carson S.(Illamående), Doyle T.(Illamående), Ederson(Illamående), Gabriel Jesus(Illamående), Garcia E.(Illamående), Laporte A.(Lårskada), Palmer C.(Illamående), Torres F.(Illamående), Walker K ser alla ut att missa matchen mot Manchester United. Som man kan se så är det många starka kort som inte kommer till spel ikväll och man tycker att det borde vara klar fördel för United.

Om man såg matchen mot Chelsea så gjorde kanske laget sin bästa match för säsongen där man vann med 1-3 borta på Stamford Bridge. Guardiola var väldigt nöjd med sina mannar som förutom första 10 minuterna av matchen sedan dominerade och inte släppte till speciellt många målchanser. De Bruyne styrde och ställde på mitten som han brukar göra. En intressant aspekt i matchen blir De Bruyne mot Pogba i United och se vem som går segrande ur den kampen, då båda två får ses som absolut världsklass.

Manchester United Manchester City live stream

Saknar du tv kanalen Viasat Premium eller Viaplay så har du en annan chans att se Manchester United Manchester City live stream. Du kan streama matchen på Unibet eller Bet365! Här möts du av live streaming av toppkvalitet så länge som du har ett konto skapat hos någon av spelbolagen. Att se fotboll via live stream och samtidigt spela på den gör att spänningen ökar. Spelbolagen har anpassat sin live streaming tjänst så att den fungerar utmärkt ihop med att lägga spel. Se oddsen förändras löpande och analysera själv hur matchen går. Det här toppmötet i EFL Cup vill du inte missa då vi tror det kommer bli heta känslor, kanske både på och utanför plan! Stormötet har matchstart 20.45 samma tid som ett annat toppmöte går av stapeln. Ikväll kan du även se Milan Juventus live stream klockan 20.45.

United – City speltips

Väldigt svårt att säga hur den här matchen kommer sluta men vi tror på en underhållande tillställning. Manchester United kommer utgå väldigt lågt medans Guardiolas gäng kommer pressa högt och även trycka upp sin backlinje för att hjälpa till i den höga pressen. Det gör att vi kommer få se ett stort bollinnehav för gästerna. City brukar alltid göra mål i sina matcher och här kommer man säkerligen åka på någon kontring bakåt.

Vårt speltips är att det blir fler än 2.5 mål i matchen till oddset 1.71 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Vem tror ni får möta Tottenham i final av de båda Manchesterlagen?

Manchester United Manchester city live stream