Milan – Juventus live stream ifrån Serie A visas på trettondagen 2021 (onsdag 6 januari) med matchstart 20:45.

Strax efter lunchtid brakar det loss i fotbollsEuropa med en hel radda fotbollsmatcher i framförallt italienska Serie A som avlöper varandra under i stort sett hela trettondagen. Men mot kvällen hårdnar konkurrensen betydligt från engelskt och spanskt håll.

Milan – Juventus live stream 6/1

Förutom AC Milan – Juventus live stream ifrån Serie A så gör Manchester United – Manchester City upp i EFL Cup semifinal samt att vi även har ett La Liga möte mellan Athletic Bilbao och Barcelona att se fram emot. Alla de här matcherna kan streamas live hos Unibet eller Bet365 så länge du är inloggad och har pengar på spelkontot. Dessvärre spelas de samtidigt vilket gör att du antingen får växla mellan matcherna eller helt enkelt hitta en favoritmatch att koncentrera dig på.

20:45 Milan – Juventus (Serie A)
20:45 Manchester United – Manchester City (EFL Cup)
21:00 Athletic Bilbao – Barcelona (La Liga)

Streama alla macherna på Unibet eller Bet365!

Serie A onsdag 6 jan 2021

12:30 Cagliari – Benevento
15:00 Atalanta – Parma
15:00 Bologna – Udinese
15:00 Crotone – Roma
15:00 Lazio – Fiorentina
15:00 Sampdoria – Inter
15:00 Sassuolo – Genoa
15:00 Torino – Verona
18:00 Napoli – Spezia
20:45 Milan – Juventus

Speltips inför Milan – Juventus 20:45

AC Milan är i Serie A topp inför matchen mot regerande mästarna Juventus. Tio poäng skiljer mellan serieledaren Milan och seriefemman Juventus. Dock har Juve en match mindre spelad än Milan.

Zlatan vs Cristiano

Tyvärr för både oss och Milan så saknas fortfarande Zlatan Ibrahimovic i truppen då tränaren Stefano Pioli inte anser honom vara fullt återställd för match ännu. Lite synd kan vi tycka tt vi går miste om målduellen mellan Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo. Portugisen har ju kommit ikapp och sprungit förbi svensken i skytteligatoppen under tiden Zlatan varit skadad.

Glödhett möte i Serie A 6/1

Stekhett möte väntas alltså denna trettondag när Milan tar emot Juventus ikväll. Kanske den här säsongens hetaste match? Vi hade så gärna velat sett både Zlatan Ibrahimovic och Dejan Kulusevski på varsin planhalva när matchen blåser igång. Men med facit i hand får vi vara nöjda om vi överhuvudtaget får se en svensk spela i matchen. Kulusevski har fått väldigt lite speltid i Juventus den senaste tiden. I förra ligamötet mellan Juventus och Udinese byttes Kulusevski in först i den 74:e matchminuten istället för Aaron Ramsey. Oavsett svensk inblandning idag gäller matchen mellan Milan och Juventus mer än på väldigt många år då det var länge sedan Milan var med och slogs om en ligatitel.

Milan – Juventus tipset BLGM

Nu ser vi fram emot att titta på AC Milan – Juventus live stream och höjer spänningen ytterligare med att tippa ett BLGM odds inför matchen. Vi tippar att båda lagen gör mål till oddset 1.92 @ Unibet.

Ha det nu förträffligt trevligt under trettondagen!