Låt oss förnöjas av en magnifik hockeytorsdag 7 januari 2021 med speltips inför Frölunda – Luleå som är en av sju matcher i dagens fulltaliga SHL omgång.

SHL 7 januari 2021

19:00 Djurgårdens IF – IK Oskarshamn
19:00 Frölunda HC – Luleå HF
19:00 Färjestad BK – Rögle BK
19:00 Leksands IF – HV71
19:00 Linköpings HC – Brynäs IF
19:00 Malmö Redhawks – Örebro HK
19:00 Växjö Lakers – Skellefteå AIK

Frölunda – Luleå tipset 7/1

Dagens hemmalag Frölunda HC har mycket god form och i Scandinavium tar man emot gästerna Luleå HF vars form inte heller går av för hackor. Frölunda har fem raka matchvinster i bagaget inför matchen mot Luleå som i sin tur förlorade i straffläggningen senast mot serieledarna Rögle på bortais. Frölunda vann höstens båda möten mot Luleå med 4-1 respektive 0-2. Med tanke på att Frölunda vunnit tolv och förlorat endast två av säsongens hemmamatcher så är man knapp favorit att vinna över Luleå enligt spelbolagen. Vi överger vinnarspelet här och går istället in på målspel. Under totalt 5.5 mål spelas i matchen Frölunda – Luleå till ett odds på 1.68 @ Unibet.