Ikväll möts Wolverhampton Crystal Palace i FA cupen och du kan se matchen hos Viasat Extra eller via live stream hos Viaplay eller hos bet365.

Wolverhampton spelar fin fotboll

Vi har blivit lite smått förtjusta i Wolverhamptons sätt att spela fotboll. Fin teknisk fotboll där alla passningar går längs med backen. Mycket tack vare tränaren Nuno Espírito Santo som lyft Wolves sen han tog över som manager för klubben 2017. Laget innehåller som bekant många portugiser och trots att man tappade sin bästa spelare Diego Jota till Liverpool inför säsongen så har man gjort det bra.

Hemma på Molineux Stadium är man bra och man är väldigt starka i andra halvlek i sina matcher där man nästan alltid har en förmåga att göra mål. Vi tror på Wolverhampton ikväll och laget borde kunna ta sig vidare till nästa omgång av FA-cupen.

Var har vi Crystal Palace?

Crystal Palace har blandat och gett en hel del sista tiden. Först 0-7 mot Liverpool som sedan följdes upp med 0-3 mot Aston Villa. Dessa två matcher hade man bortaplan och därefter har man spelat 1-1 mot Leicester och vunnit med 2-0 mot mediokra Sheffield United hemma. På Selhurst Park är man helt okej men i bortaspelet så har det gått troll i spelet. Det gör att vi tror att Roy Hodgsons mannar kommer få det mycket tufft ikväll.

Speltipset

Med tanke på de stora förlusterna mot Liverpool och Aston Villa så tror vi att man kommer få det svårt även här mot ett spelskickligt Wolverhampton. Eftersom Wolverhampton allt som oftast är starka i andra halvlek och Crystal Palace brukar ha svårt i slutet av matcherna så tror vi på ett handicapspel i favör för hemmalaget.

Wolverhampton vinner matchen med minst 2 mål till oddset 2.02 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Fler än 2.5 mål i matchen testas också till fina oddset 2.28 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Hur tror du att matchen mellan Wolverhampton och Crystal Palace slutar?

Den andra FA-cupen matchen som är tänkt att spelas ikväll är Liverpool mot Aston Villa. Aston Villa har drabbats av Corona och det var länge osäkert om matchen skulle spelas men nu verkar den bli av och det verkar som båda lagen kommer lufta sina trupper. Spelbolagen verkar ha plockat bort matchen som spelbart objekt då det är stor osäkerhet i hur man kommer ställa upp.

Wolverhampton – Crystal Palace har matchstart 20.45.

Fa cupen logga