Ikväll kan du se Manchester United Watford live stream när 32-delsfinalerna går av stapeln. FA-cupen är åtråvärd att vinna och räkna med att vi kommer få se starka lag ute på banan när domaren blåser i pipan.

Bra form på Manchester United

Formen är bra på Manchester United som visserligen förlorade mot starka Manchester City senast men dessförinnan hade man 5 segrar och 2 oavgjorda på de 7 senaste matcherna. Vinner United sin nästa Premier League match så går man upp som tabelletta i ligan vilket är starkt. Vem hade trott det efter 17 spelade omgångar när ligan drog igång i höstas. Även om Solskjaer väljer att vila några spelare så ska man givetvis vinna över Watford. En spelare som förmodligen kommer vilas är Lindelöf då han har en rygg som fortfarande inte är helt hundra.

Watford på kvalplats

Watford kämpar för i The Championship för att ta sig tillbaka till Premier League och innehar just nu 6:e platsen som i slutändan skulle betyda kval. Vi vet alla hur tuff liga The Championship är där man spelar hela 46 omgångar innan tabellen avgörs. Watford har varit starka hemma den här säsongen men i bortaspelet har det varit desto jobbigare. Endast 2 segrar på de 12 senast på bortaplan för Watford. Inget vidare facit och inte ska man väl kunna störa Manchester United här?

Manchester United Watford live stream

Ikväll du se Manchester United Watford live stream och även alla andra matcher i FA-cupen idag hos spelbolagen Bet365 och Unibet samt Viaplay. Saknar du tv kanalen Viasat Premium som den också visas på så kan du följa matchen via live streaming istället. United Watford har matchstart 21.00 och allt du behöver är ett konto hos någon av dem. Registrering hos bet365 och unibet är gratis men du behöver ha en peng på ditt spelkonto hos dem för att kunna streama all sport live.

Med live streaming menas att du kan se United Watford direkt i din dator, surfplatta eller smartphone. Allt du behöver om du skaffat dig ett konto eller köpt enbart matchen är i så fall en internetuppkoppling. Live streaming ökar lavinartat med dagens teknik och i princip kan du hitta varenda match och se den över nätet om du lägger ner lite tid och googlar. Något som många spelintresserade uppskattar är att man kan se matchen live och samtidigt betta på den. Därför brukar vi rekommendera att man ser matchen hos något av spelbolagen som visar den. Både bet365 och Unibet har ett stort live streaming utbud.

Manchester United – Watford speltips

En sak som är säker är att Manchester United garanterat vill studsa tillbaka på vinnarspåret efter förlusten senast mot City. Därför kommer man mönstra ett relativt starkt lag och Watford borde därmed få det tufft att åstadkomma något här. Oddset är lite för lågt på en rak etta så därför tänker vi oss ett handicapspel där United vinner med minst 2 mål.

Vi tror att Manchester United vinner med minst 2 mål mot Watford till oddset 1.78 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Kvällens matcher i FA-cupen

Ikväll spelas följande matcher i Engelska FA-cupen och allihop kan streamas live hos Bet365 och Unibet:

13:00 Boreham Wood – Millwall
13:00 Everton – Rotherham
13:00 Luton – Reading
13:00 Norwich – Coventry
13:00 Nottingham – Cardiff
13:15 Chorley – Derby
16:00 Blackburn – Doncaster
16:00 Blackpool – West Brom
16:00 Bristol Rovers – Sheffield Utd
16:00 Burnley – Milton Keynes
16:00 Exeter – Sheffield Wed
16:00 Oldham – Bournemouth
16:00 QPR – Fulham
16:00 Stevenage – Swansea
16:00 Stoke -Leicester
16:00 Wycombe – Preston
18:30 Arsenal – Newcastle
19:00 Brentford – Middlesbrough
19:00 Huddersfield – Plymouth
21:00 Manchester Utd – Watford
Uppskjuten Southampton – Shrewsbury

Manchester United Watford live stream

Hur tror ni kvällens match mellan Manchester United och Watford slutar?