Fotboll live streaming söndag 10 jan: Juventus, Roma, Inter, Napoli, Lazio, Chelsea, Tottenham, Manchester City är några av alla de fotbollslag som spelar viktiga serie- och cupmatcher idag. Streama dem allihop på antingen Unibet här >> eller Bet365 här >>.

Se dagens streaming-scheman nedan och läs även gärna vårt speltips inför Juventus – Sassuolo längre ner.

Dagens bästa fotboll live stream-schema

Vi spanar in söndagens utvalda fotbollsschema som vi tycker har mest av de spännande ingredienser vi lockas av. Med både viktiga möten i Serie A samt 32-delsfinaler i FA-cupen har vi ett fullspäckat streaming-schema att ta del av.

Milan vann igår och toppar Serie A och idag är det dags för många av de jagande fotbollsklubbarna som Inter, Roma och Juventus att ge sig in i leken. Kul var att få se Zlatan göra comeback efter skadan med ett inhopp på slutet i gårdagens match mot Torino. Idag är det dags för fler svenskar att visa upp sig i Serie A fotbollen och den som spelare som lockkar oss mest att få se är Dejan Kulusevski efter förra matchens succé. Juventus avslutar dagens Serie A schema mot seriesexan Sassuolo.

FA-cupens 32-delsfinaler fortsätter med nya matcher under söndagen och storlag kan ses som exempelvis Chelsea, Tottenham, Manchester City. Vilka matcher vi sedan får se i de kommande sextondelsfinalerna i FA-cupen avgörs av dagens resultat. Oerhört kul är att vi kan streama alla dessa matcher live på Unibet här >> och Bet365 här >>.

Serie A stream-schemat 10/1:
12:30 Roma – Inter
15:00 Parma – Lazio
15:00 Udinese – Napoli
15:00 Verona – Crotone
18:00 Fiorentina – Cagliari
20:45 Juventus – Sassuolo

FA Cup stream-schemat 10/1:
14:30 Barnsley – Tranmere
14:30 Bristol City – Portsmouth
14:30 Chelsea – Morecambe
14:30 Cheltenham – Mansfield
14:30 Crawley – Leeds
14:30 Manchester City – Birmingham
18:00 Marine – Tottenham
20:45 Newport – Brighton

För att kunna se fotboll och all annan sport sport via Live-streaming hos unibet och bet365 behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Speltips Juventus – Sassuolo 10/1

Dejan Kulusevski gjorde ett piggt inhopp i Juve tröjan senast när Milan (utan Zlatan) besegrades med 1-3. Kulusevski som kom in i andra halvlek kunde efter cirka en kvarts spel tråckla sig fram genom några försvarsspelare och lade upp bollen på ett serveringsfat åt McKennie inne i straffområdet vilket han inte kunde missa till sista målet i matchen. Juve har nu på allvar fått upp ångan och jagar nu topplagen framför i Serie A tabellen. Sassuolo har överraskat många och gjort det väldigt bra så här långt under Serie A säsongen. På sjätte plats är man precis bakom Juventus i tabellen med bara en poäng efter. Visserligen har man en match mer spelad än Juventus men man kan inte annat än imponeras av ett lag som inte innehåller några tidigare välkända fotbollsstjärnor. Dock tror vi inte Sassuolo räcker till på bortaplan mot Juventus på Allianz Stadium idag. Vi tippar att Juventus vinner med minst två mål.

Asian handicap Juventus -1,5 tippas med odds 1.99 @ Bet365.