Titta på måndagens 32-delsfinal i FA-cupen Stockport – West Ham via live stream direkt i valfri skärmenhet som mobilen, bärbara datorn eller dylikt. Njut av engelsk fotboll när Stockport County som spelar i National League, en division på nivå fem i det engelska ligasystemet, möter West Ham vilka är mittenlag i Premier League.

Stockport West Ham live stream

Stockport – West Ham live stream visas på både  Unibet här >> och Bet365 här >>.

Logga in/registrera konto gratis hos någon av dem och ta för dig av välkomstbonusen som de erbjuder. För som inloggad och med en peng på spelkontot kan du streama massvis med fotbollsmatcher och andra sportevenemang dygnet runt året om.

Måndagen den 11:e januari 2021 har i övrigt flera intressanta matcher i såväl fotboll som basket att erbjuda.Du ser dem alla hos ovanstående spelbolag direkt på deras respektive hemsidor och mobilappar.

Fotboll La Liga, Serie A, FA-cupen

19:00 Elche – Getafe (La Liga)
20:45 Spezia – Sampdoria (Serie A)
21:00 Huesca – Betis (La Liga)
21:00 Stockport – West Ham (FA-cupen)

Basket NBA måndag natt/tisdag morgon

01:00 Charlotte Hornets – New York Knicks
01:00 Cleveland Cavaliers – Memphis Grizzlies
01:00 Orlando Magic – Milwaukee Bucks
01:00 Washington Wizards – Phoenix Suns
01:30 Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers
02:30 Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans
04:00 Portland Trail Blazers – Toronto Raptors
04:00 Sacramento Kings – Indiana Pacers

Speltips Stockport – West Ham

Ett division fem gäng som möter ett lag i högstadivisionen är normalt inte så spännande. Men när det gäller engelsk fotboll är det inte lika självklart att utgången är så bergsäkert förutsägbar. West Ham är av naturliga skäl storfavorit att vinna matchen och ta sig till sextondelsfinal. Och även vi tänker att West Ham bör slå Stockport County med några mål. Av all spelmarknader som dt erbjuds odds inom så tar vi och bettar ett 3-vägshandikapp.

Vi lirar bortavinst till ett odds 1.80 med 3-vägshandicap där matchen startar 1-0 hos Unibet här >> .