Streama Real Sociedad – Barcelona live i Super Cup semifinalen onsdag 13 januari 2021 med matchstart 21:00. Speltipset inför matchen blir av sådan karaktär att det mycket väl kan innehålla både Alexander Isak och Lionel Messi som målskyttar. Onsdagen 13/1 innehåller fler intressanta matcher denna afton innehållandes bland annat lag som Inter, Napoli, Manchester City, Bayern München, Juventus, Tottenham och så den franska supercup finalen mellan PSG och Marseille.

Fotboll live stream 13 jan

Streama och tippa odds live på följande matcher idag:

15:00 Fiorentina – Inter (Coppa Italia)
17:45 Napoli – Empoli (Coppa Italia)
19:00 Manchester City – Brighton (Premier League)
20:45 Kiel – Bayern München (DFB Pokal)
20:45 Juventus – Genoa (Coppa Italia)
21:00 Real Sociedad – Barcelona (Super Cup semifinal)
21:00 PSG – Marseille (Super Cup Final)
21:15 Tottenham – Fulham (Premier League)

Streama dagens matcher i tyska cupen (DFB Pokal), italienska cupen (Coppa Italia), franska supercupen (Trophée des Champions) och spanska supercupen (Supercopa) live på Unibet >> och Bet365 >>.

Streama Premier League live på Viaplay >>.

Real Sociedad – Barcelona tipset 13/1

Alexander Isak gjorde mål för sitt Real Sociedad i senaste ligamatchen mot Sevilla. Tyvärr räckte inte svenskens mål till för att plocka hem någon poäng då Sevilla vann med 3-2. Men det visar att Isak är på gång. Han har nu gjort två mål på kort tid och dessutom varit väldigt duktig i anfallsspelet i övrigt. I motståndarlaget finns ju en viss herre vid namn Lionel Messi som ständigt är i målform. Men Barca har även fler världsanfallare i laget som exempelvis Antoine Griezmann. Både Messi och Griezmann gjorde två mål var i 0-4 vinsten mot Granada i La Liga senast. Med Real Sociedad som hemmalag mot målstarka gästerna Barcelona tror vi på mål från bägge lagen ikväll.

Vi spelar ett odds 1.53 hos Bet365 på att båda lagen gör mål i matchen Real Sociedad – Barcelona.

Liveodds, streaming och bonusar

Kolla här in Sveriges bästa spelbonusar för odds och livebetting. Flera av spelbolagen erbjuder dessutom livestreaming av mängder med matcher och sportevenemang.

Spelbolagen kräver inga avgifter, årskostnader eller dylikt!

 

Real Sociedad Barcelona stream & tips Super Cup 13/1