Sverige – Nordmakedonien i Handbolls-VM direktsänds via live streaming och på tv-kanal 6 torsdag 14 januari 2021 med avkast kl. 20:30. Speltips inför matchen hittar du en bit ner. Streama och betta odds live på handbolls-VM och Sverige Nordmakedonien nu!

Handbolls-VM live stream 14/1

Handbolls-VM 2021 startar idag för Sveriges del och VM-premiären spelas mot Nordmakedonien som fick hoppa in i mästerskapet med kort varsel istället för coronadrabbade Tjeckien.

Dagens match Sverige – Nordmakedonien finns att se på tv-kanal TV6 men har du inte kanalen så är det hur lugnt som helst ändå. För du har två starka alternativ till att ta till för att se matchen. Både Viaplay och Bet365 erbjuder nämligen live streaming direkt i valfri skärmenhet med utmärkt bildupplösnng. När det gäller streaming på Viaplay så kostar det några kronor men man kan säga upp abonnemanget när man vill. Kanske vill du bara se handbolls-VM och då gör du det helt enkelt. Angående Bet365 så är registreringen fri men du måste ha minst en krona insatt och ståendes på spelkontot för att kunna streama alla sport som erbjuds där. Bet365 är det enda spelbolaget som erbjuder live streaming ifrån alla matcher i årets handbolls-VM.

Streama alla matcher i handbolls-VM live på antingen Viaplay eller Bet365.nu!

Bet365 erbjuder nya personer 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter vid den första insättningen här >>

Handbolls-VM torsdag 14 januari

15.30 Belarus – Ryssland
18.00 Österrike – USA
18.00 Algeriet – Marocko
18.00 Slovenien – Sydkorea
20.30 Norge – Frankrike (TV10)
20.30 Portugal – Island
20.30 Sverige – Nordmakedonien (TV6)

Sverige – Nordmakedonien speltipset

Lång tid har gått sedan Sverige mötte Nordmakedonien i en handbollslandskamp för herrar senast. Vi får gå ända tillbaka till 2012 för att hitta några matcher mellan Sverige och Nordmakedonien. I januari 2012 möttes lagen i gruppspelet i handbolls-EM där matchen slutade oavgjort 26-26. Nordmakedonien placerade sig till och med före Sverige i gruppspelet den gången. Andra gången som lagen drabbades samman var några månader senare i OS-kvalet, men då vann Sverige med 27-23. Den segern tar vi fasta på och förväntar oss att Sverige gör något liknande idag. Svensk vinst över Nordmakedonien tippas idag med odds 1.32 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Sverige Nordmakedonien Handbolls-VM Live stream