Lazio – Roma i Serie A blir vårt fredagsnöje 15 januari och för er som vill joina oss i nöjet kan göra som vi och streama matchen live på Bet365 här med avspark 20:45. Vill du dessutom följa oss i bettingens värld o spela ett odds inför Lazio – Roma gör du det hos samma spelbolag.

Lazio – Roma speltipset 15 jan

Lazio har fin form och har god chans att klättra i Serie A tabellen den närmaste tiden från sin åttonde plats. Tuff match väntar dock allra närmast när serietrean Roma gästar ikväll. Sex poäng skiljer dem åt så då förstår vi vad som står på spel. Med tanke på att bägge lagen innehar en fin form så tror vi båda lagen också kommer göra mål ikväll.

Båda lagen gör mål till ett odds på 1.50 hos Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Handbolls-VM 2021 Live Stream TV & Speltips