Streama Supercopa finalen 2021 live mellan FC Barcelona – Athletic Bilbao söndag 17 januari. Henrik Larsson kan nu vinna sin första titel med Barca som andre assisterande tränare. Dagens finalpar blev klart tidigare i veckan efter att FC Barcelona besegrade Real Sociedad med 2-1 och Athletic Bilbao vann över Real Madrid med samma siffror. Vi tar och firar dagens finaldrama genom att både titta och spela odds på finalen i den spanska Supercupen 2021 idag.

Spanska Supercupen final 2021 stream

Streama finalen i spanska Supercupen live mellan FC Barcelona och Athletic Bilbao på Unibet >> och Bet365 >>.

Unibet och Bet365 erbjuder Livestreaming från några av Europas bästa fotbollsturneringar och tar spänningen direkt till din iPhone, iPad eller Android-enhet, samt din dator. Endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

FC Barcelona – Athletic Bilbao 17/1

Direkt på finaltipset går vi utan längre och ingående utlägg om varför inför matchen FC Barcelona – Athletic Bilbao i spanska Supercupen. Athletic Bilbao överraskade å det grövsta när Real Madrid avfärdades i semifinalen. Men att de ska överprestera kraftigt två gånger om ser vi för osannolikt. FC Barcelona är nu förvarnade om Bilbaos kvalitéer och lär träda in i finalen med en helskärpta spelelva som inte kommer lämna något åt slumpen. FC Barcelona tippas som finalvinnare över Athletic Bilbao med odds 1.65 @ Unibet.

Fotbollssöndag 17 jan 2021

SPANIEN: Super Cup Final
21:00 FC Barcelona – Athletic Bilbao

ENGLAND: Premier League
15:00 Sheffield Utd – Tottenham
17:30 Liverpool – Manchester United
20:15 Manchester City – Crystal Palace

ITALIEN: Serie A
12:30 Napoli – Fiorentina
15:00 Crotone – Benevento
15:00 Sassuolo – Parma
18:00 Atalanta – Genoa
20:45 Inter – Juventus

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Bayern München – Freiburg
18:00 Eintracht Frankfurt – Schalke

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Brest – Rennes
15:00 Nantes – Lens
15:00 Nice – Bordeaux
15:00 Strasbourg – St. Etienne
17:00 Lille – Reims
21:00 Lyon – Metz

Trevlig söndag!