Cagliari Milan live stream med Zlatan Ibrahimovic som extraordinär matchingrediens i dagens enda Serie A match är måndagens kanske mest spektakulära sevärdhet 18 januari jämte Sveriges gruppfinalmöte idag med Egypten i handbolls-VM. Matchstart i Cagliari – Milan sker 20:45.

Cagliari Milan live stream 18/1

Zlatan Ibrahimovic är helt återställd efter skada och nu alltså tillbaka i Milan truppen. AC Milan leder Serie A emedan dagens motståndare Cagliari befinner sig på sjuttonde plats i tabellen. Fin form på Milan kontra usel sådan på Cagliari öppnar kanske för nya Zlatan mål. Mer om det i speltipset nedan. Cagliari Milan live stream finns i alla fall att se i hög upplösning direkt i mobilen, läsplattan eller datorn vilket vi älskar. För vem vill inte se vår svenska fotbollsikon Zlatan Ibrahimovic underhålla oss ännu en gång.

Streama Cagliari Milan live direkt på Unibet >> och Bet365 >>.

Dagens bästa fotboll 18 januari 2021:

20:45 Cagliari – Milan (Serie A)
21:00 Arsenal – Newcastle (Premier League)

Speltips Cagliari Milan 18 jan

En Zlatan Ibrahimovic är livsviktig i laget sägs Milan tränaren Stefano Pioli ha uttryckt i intervju. Nu verkar det som om svensken får en ny anfallskollega i kroaten Mario Mandzukic för att agera som backup om Zlatan åker på nya skador framöver. Det ryktas att även Zlatan gav sin välsignelse till värvningen av Mandzukic. Än så länge får vi dock lita på att Zlatan och hans övriga befintliga lagkompisar klarar av att fortsätta spela in poäng på egen hand.

Idag är det tre nya poäng mot Cagliari som ät tänkt att hämtas hem. Och till skillnad mot i föregående ligabatalj med Torino så förväntar vi oss att Zlatan spelar från start ikväll mot Cagliari. Och vi både önskar och tror att det är dags för Zlatan att göra mål igen. Mot en så, i nuläget, svag motståndare som Cagliari lär vi få se Zlatan borra in en och annan kula i nätmaskorna denna måndagsafton.

Zlatan får vårt speltips som målgörare i kvällens match mellan Milan och Cagliari. Odds 1.75 @ Unibet.

Kika in Cagliari Milan live stream ⚽️