Juventus – Napoli spelar ikväll final i italienska Super Cup 2021 och matchen direktsänds via live stream på både Unibet >> och Bet365 >> med matchstart kl. 21:00.

Super Cup Final Live Stream 2021

Garanterat finns det några här ute i vårt avlånga land Sverige som föredrar att se på finaldramatiken i italienska Supercoppa via Super Cup live stream framför Sveriges match mot Belarus (Vitryssland) i handbolls-VM ikväll. Men för dem som vill ta del av båda sportevenemangen gör bäst i att logga in på bet365 där både Sverige – Belarus live stream (start 20:30) samt Super Cup final live stream mellan Juventus och Napoli (start 21:00) visas. Härigenom är det enkelt att växla över mellan matcherna i live streaming-fönstret hos bet365.

Streama Juventus Napoli i årets Super Cup final 2021 live efter att tagit för dig av de fina välkomstbonusar som erbjuds:

Bet365 erbjuder 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter
Unibet erbjuder 100 kronor gratisspel på sport

För att använda respektive livestreaming-tjänst hos antingen bet365 eller unibet behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Juventus Napoli finaltipset 20/1

Ingen tvekan råder om vad vi ska tippa på för odds inför Super Cup finalen mellan Juventus och Napoli idag. Båda lagen kommer göra mål ikväll vilket därför blir vårt speltips med ett odds på 1.66 @ bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Se här höjdpunkterna från förra årets Super Cup final: