Bländande världsspel hoppas vi få se i Sverige Ryssland live stream som helgavslutning i Handbolls-VM söndag 24 januari 2021. Streama Sverige – Ryssland live med matchstart 20:30 i mobilen, surfplattan och datorn på Unibet.

Sverige Ryssland live stream 24/1

Sverige är tvåa i gruppen, en poäng före grupptvåan Ryssland och grupptrean Slovenien. Återigen fick vi vara med om en gastkramande upplösning av en match när Sverige den här gången mötte Slovenien i fredags. Oavgjort för andra matchen i rad betyder att Sverige måste spela oavgjort för att vara helt säkra på kvartsfinal-avancemang. Det kan räcka ändå vid förlust för Sverige om nu Egypten tar poäng i matchen mot Slovenien några timmar tidigare och om målskillnaden oss emellan tillslut är till svensk favör. Ska det bli ännu en VM-rysare mellan Sverige och Ryssland i Handbolls-VM 2021? Vi som kollar på antingen TV6 eller via live streaming på Unibet får se!

Sverige Ryssland live stream visas på Unibet här >>.

Handbolls-VM söndag 24 januari

15:30 Algeriet – Schweiz
15:30 Belarus – Nordmakedonien
18:00 Island – Norge (TV10)
18:00 Slovenien – Egypten (TV6)
20:30 Portugal – Frankrike
20:30 Ryssland – Sverige (TV6)

Alla matcher i handbolls-VM går att streama live!

Så här gör du för att streama handbolls-VM på Unibet:

  1. Logga in/registrera konto snabbt och enkelt här.
  2. Ta din välkomstbonus på 100 % bonus.
  3. Leta upp matchen på Unibet’s hemsida eller app.
  4. Alla matcher i handbolls-VM har en play-ikon bredvid sig och när relevanta regler för Livestreaming har iakttagits så kommer matchen att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt när du trycker på play-knappen.

Sverige – Ryssland VM-historia

Sverige mot Ryssland (f.d. Sovjetunionen) har några riktigt stora historiska höjdpunkter i handbolls-VM sammanhang. Så härliga minnen som bubblar upp när man betänker hur det var för oss som fick nöjet att uppleva handbollshistoria från förr när Sverige besegrade dåtidens överlägset bästa handbollslandslag Sovjetunionen i ett par VM finaler.

Kolla gärna in handbolls-VM finalen 1990 Sverige – Sovjetunionen här:

Kika också på VM-finalen i handboll 1999 mellan Sverige och Ryssland:

 

Sverige Ryssland tipset 24 jan 2021

Läskigt och nästan lite skrämmande läge kan man säga om Sveriges möjlighet till slutspelsavancemang och en kvartsfinalplats. Sverige bör med stor sannolikhet knipa poäng mot ryssarna under söndagskvällen i handbolls-VM för att vi ska få uppleva ännu mer svensk VM-dramatik närmaste dagarna. Det som gör dagens match mellan Sverige och Ryssland så spännande är det faktum att en vinnare i matchen kniper en kvartsfinalplats och förloraren har spelat färdigt. Men vi vägrar att tro att VM-äventyret är över för svensk del och känner trots allt stor förhoppning om svenskt avancemang. Sverige tippas av oss som vinnare mot Ryssland till odds 1.57 hos Unibet.

Manchester United Liverpool Live Stream FA-Cupen 24/1