Önsketänkandet blev verklighet i och med att vi får se Milanoderbyt Inter – Milan live stream i Coppa Italia kvartsfinal tisdag 26 januari 2021. Inter och Milan blev kvartsfinalklara efter att Fiorentina och Torino besegrades i deras respektive åttondelsfinaler för två veckor sedan. Därför kan vi nu förnöjt ta oss an Inter – AC Milan stream samt ett speltips inför matchstart 20:45.

Inter – Milan live stream 26 jan

Gött mos säger vi om den sköna möjligheten att kunna titta på Inter – Milan live stream i vilken av ens skärmar man vill. Undertecknad kommer streama Inter – Milan live i mobilen. Men även datorn och surfplattan är fantastiskt bra alternativ också för dig som föredrar det. Du ser matchen på Unibet här >>.

Unibet erbjuder odds och live streaming direkt på hemsidan/appen >> Få 100 kronor gratisspel på sport nu!

Se till att logga in och haffa din välkomstbonus så är det sedan alldeles fritt att streama Inter – Milan samt massor av andra sportevenemang så länge det finns någon krona kvar ståendes på spelkontot.

Inter – AC Milan speltipset 26/1

Milanoderbyt blev som sagt verkligt tack vare två åttondelsfinalvinster från de två största fotbollsklubbarna i Milano, Inter och Milan. Inter besegrade Fiorentina med 2-1 efter Vidal och Lukaku. Milan som då fick klara sig utan Zlatan Ibrahimovic vann över Torino först efter straffläggning. Matchen stod 0-0 efter ordinarie tid och förlängning och fick därför avgöras på straffar. Idag är Zlatan med i laget igen vilket är välbehövligt inför lokalderbyt mot Inter. Frågan är bara om vi får se en gruvlig revansch ifrån Milans sida efter 0-3 förlusten häromdagen mot Atalanta i ligaspelet. Eller är det en begynnande formkurva i nedåtgående riktning vi skönjar?

I den här matchen tror i varje fall inte vi att AC Milan kommer gå mållösa ifrån plan. Inte ett mållöst Milan två matcher i rad. Även Inter gick mållösa ifrån deras senaste ligamatch mot Udinese. Också det tror vi kommer att ändras denna tisdagkväll.

Båda lagen gör mål tippas i mötet Inter – Milan till odds 1.57 @ Unibet.

Se Inter – Milan live stream så fort matchen drar gång!