FA-cupens enda måndagsmatch 25 januari 2021 är 16-delsfinalen Wycombe – Tottenham som finns att streama live med start kl. 20:45.

Wycombe – Tottenham stream

Måndag 25/1 betyder löningsdag för många och det måste naturligtvis firas. Vi gör det bäst tycker vi genom att titta på Tottenhams match mot Championship klubben Wycombe Wanderers. Se på Wycombe – Tottenham live stream hos Unibet här >>.

Speltips Wycombe – Tottenham

Skrällar sker titt som tätt i FA-Cupen där Premier League lagen emellanåt tar för lätt på uppgiften mot lag i de lägre divisionerna. Wycombe ligger sist i Championship och är för tillfället så att säga helt under isen. Däremot är de kvar i FA-Cupen och vinst mot Tottenham denna måndagkväll skulle förstås väga upp den hitintills dåliga säsongen massor. Men tyvärr för Wycombe känner nog Tottenham att de måste visa sina fans en framgång också. Avancemang till åttondelsfinalen i FA-Cupen är viktigt för Jose Mourinho och lär nog mönstra en tillräckligt bra startelva för att inte försitta den här chansen. Tottenham spelas som vinnare över Wycombe med minst 2 mål (asian handicap -1.5) till oddset 1.65 @Unibet här >>.