Beskåda årets självklart häftigaste kvartsfinal Sverige – Qatar live stream i Handbolls-VM 2021 under lillördagskvällen direkt i din mobil, läsplatta eller dator onsdag 27 januari. Streama Sverige – Qatar live med avkast 20:30 inne på hemsidan/appen hos Unibet här >>.

Sverige – Qatar Live Stream

Häng med och upplev något alldeles särskilt märkvärdigt, en handbollsmatch i ett världsmästerskap utöver det vanliga. Äntligen får vi känna på en sådan där speciell nervositet igen som Sverige så ofta skämde bort oss med förr i tiden. Nu har Sverige återigen mönstrat ett lovande handbollslandslag som förhoppningsvis kan mäta sig med de allra bästa handbollsnationerna, eller i alla fall under kommande mästerskap. För visst är det väl inte roligt att både Danmark och Norge sprungit om Sverige i handbollssammanhang sedan ett antal år tillbaka. Nu ska vi heja fram Sverige till en semifinal i handbolls-VM 2021 genom att besegra Qatar i dagens kvartsfinal.

Streama alla matcher i handbolls-VM direkt på Unibet här >>.

Handbolls-VM kvartsfinaler 27/1

17:30 Danmark – Egypten (TV6)
20:30 Frankrike – Ungern (TV10)
20:30 Spanien – Norge
20:30 Sverige – Qatar (TV6)

Snabbt och superenkelt loggar man in på Unibet och haffar samtidigt en fin välkomstbonus där man erbjuds att få 100 kronor gratisspel på sport. Efter det så kan vi sedan alldeles fritt att streama Sverige – Qatar, plus mängder av andra sportevenemang, så länge det finns åtminstone några korvören kvar inneståendes på unibet-kontot.

Sverige Qatar VM-tipset

Sverige möter Qatar och hade det varit för ett par årtionden sen så hade svenskarna varit storfavoriter att vinna. Om de nu ens hade mötts vill säga. För tidigare var Qatar verkligen inte mycket att hänga i julgranen som handbollsnation. Men inför Handbolls-VM 2015 som spelades i Qatar så satsade Qatars handbollsförbund grymt mycket på att göra dem till ett världslag genom att ”köpa” in stora delar av sitt landslag. Spelare ”inhämtades” från bland annat Egypten, Algeriet och Spanien om bytte nationstillhörighet till Qatar mot betalning. Det är ett arv som de fortfarande lever med. Därför blir Qatars herrlandslag i handboll en mycket svår motståndare idag. Men med Sveriges nuvarande go i laget tänker vi att Sveriges handbollsherrar blir svårstoppade denna lillördagskväll. Svensk vinst tippas i VM-matchen Sverige – Qatar till odds 1.32 @Unibet.

Halva Sverige kommer vara samlade framför diverse skärmenheter ikväll och titta på Sverige – Qatar live stream och förhoppningsvis får vi vara med om oförglömliga minnen från VM-handboll på nytt kommande dagar.