Nattens NHL erbjuder oss på fem hockeymatcher däribland toppmötet i East Division mellan Washington Capitals mot Boston Bruins. När detta skrivs leder Washington Capitals divisionen med Boston Bruins. hack i häl på andra plats. Nicklas Bäckström är poängbäst i Capitals hittills den här säsongen med 10 inspelade poäng varav 4 mål och 6 assist.

NHL tisdag 2 februari 2021

01:00 Montreal Canadiens – Vancouver Canucks
01:00 New York Rangers – Pittsburgh Penguins
01:00 Tampa Bay Lightning – Nashville Predators
01:00 Washington Capitals – Boston Bruins
02:00 Winnipeg Jets – Calgary Flames

Capitals – Bruins tipset 2/2

Vad som kännetecknar både Washington Capitals och Boston Bruins är att det görs en hel del mål i deras respektive matcher. Tar vi exempelvis och kollar in deras fem senaste matcher var har det gjorts minst 5 mål i alla tio matcherna. Oavsett målskörd i nattens match så väljer vi att spela på hemmavinst för Washington Capitals till odds 2.90 @Unibet.

Fotboll stream o spelmöjligheter 1 feb

Vi tar en titt på vad som hos Unibet bland annat erbjuds i live streaming väg i fotbollens värld måndag 1 februari 2021 som förstås också är spelbart med mängder av olika odds:

20:45 Watford – QPR (Championship)
21:00 Betis – Osasuna (La Liga)