Görsköna Dejan Kulusevski får vi idag se spela Coppa Italia semifinal i jättelika mötet Inter – Juventus via live stream tisdag 2 februari. Att streama svenske Dejan Kulusevski som idag alltså spelar semifinal i italienska Coppa Italia med sitt Juventus mot Inter blir en ren fröjd! Streama Inter – Juventus live med matchstart kl. 20:45 på Unibet här >>.

Inter – Juventus live stream 2 feb

Häng med i svängarna för nu kör vi! Det lär bli full fart ända från avspark när Cristiano Ronaldo och Dejan Kulusevski i Juventus tar sig an Romelu Lukaku och Christian Eriksen i Inter. Precis som vanligt direktsänds alla matcher i Coppa Italia, och även Serie A, i mobilen, paddan och datorn på Unibets hemsida/app här.

Unibet erbjuder alla, som registrerar sig och gör sin första insättning, 100 kronor gratisspel på sport. Titta på Inter – Juventus via live stream nu!

Till Unibet här!

Tipset Inter – Juventus 2/2

Stentuff kamp bör vi få uppleva i semifinalen av Coppa Italia när två så pass bra och formstarka lag som Inter och Juventus möts. Det blir verkligen kul att se anfallsmötet i matchen där vi hoppas Dejan Kulusevski fortsätter leverera som han gjort senaste tiden. Bägge lagen har starka lagdelar överlag men anfallsspelet sticker ändå ut hos dem båda vilket vi är övertygade om kommer resultera i att vi får se mål göras av både Inter och Juventus ikväll.

Båda lagen gör mål i matchen Inter – Juventus till odds 1.70 @Unibet.