Se dagens spektakulära toppmöte i Championship Swansea – Norwich live stream fredag kväll 5 februari med avspark 21:15. Streama ligaettan Norwich mot ligatrean Swansea direkt i din mobil, surfplatta eller dator på Unibet här >>.

Swansea – Norwich Live Stream

Inför den här matchen så hann Brentford klämma sig in mellan Norwich och Swansea i tabelltoppen av Championship då de vann över Bristol City under onsdagskvällen. Swansea är därmed på tredje plats, en poäng efter Brentford och fem efter Norwich. Eftersom det bara är de två första lagen i Championship som direktkvalificerar sig för Premier League så är kvällens match mellan Swansea och Norwich förstås av oerhörd stor vikt.

Swansea – Norwich live stream erbjuds av både Unibet och Bet365 direkt på deras respektive hemsida/app i alla skärmenheter när man är inloggad och har någon krona insatt på spelkontot.

Så här gör du för att streama Swansea – Norwich live:

  1. Logga in/Registrera konto gratis på antingen Unibet eller Bet365.
  2. Ta din välkomstbonus.
  3. Sök upp matchen Swansea – Norwich i oddsutbudet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Speltips Swansea – Norwich 5/2

Att både Swansea och Norwich ligger i toppen av Championship såhär en bra bit in på säsongen hänger mycket på ett par få anfallare. I alla fall sett till målproduktionen. Ligaettan Norwich har framförallt finländske anfallaren Teemu Pukki (11 mål) och argentinske mittfältaren Emiliano Buendia (7 mål) att tacka för den fina tabellpositionen. Swanse’s bästa målgörare finns i engelske anfallaren Jamal Lowe (9 mål) och anfallskollegan Andre Ayew från Ghana (8 mål).

Teemu Pukki är verkligen en viktig pusselbit i Norwich vinnande lagbygge. Nu håller den formstarka finländaren på att ta sitt Norwich till Premier League och vi blir inte ett dugg förvånade om vi får se ett mål göras även av Pukki idag när det vankas toppmöte. Vårt speltips inför matchen blir ett spel på att båda lagen gör mål till oddset 1.80 @Bet365.