Se Super Bowl 2021 Live Stream gratis! Streama världens största sportevent Super Bowl 2021 inatt utan kostnad i vilken skärmenhet du än föredrar såsom mobilen, läsplattan eller datorn. Super Bowl LV är den 55:e upplagan av finalmatchen i den amerikanska fotbollsligan NFL. I år är det Tampa Bay Buccaneers och Kansas City Chiefs som gör upp om den åtråvärda Vince Lombardi-trofén.

Super Bowl Live Stream 2021

Här kan du se Super Bowl 2021 Live! Ungefär 100 miljoner människor väntas sitta bänkade natten till måndag när ett av världens största sportevenemang – Super Bowl – återigen går av stapeln. Var visas matchen? Jo vi har den lyckliga stjärnan med oss som med hjälp av Unibet låter oss alla titta på Super Bowl Live Stream 2021. För dig som inte räds sena nätter kan du självklart följa Super Bowl live. Avspark kommer ske cirka halv ett natten till måndag och pågå i ungefär fyra timmar, inklusive paus. På Unibets unika streamingtjänst Unibet TV kan du följa matchen hemma från soffan.

Streama Super Bowl 2021 gratis hos Unibet här >>.

Logga in/Registrera konto gratis och ta din välkomstbonus som du erbjuds. För med en peng på unibekontot letar du sedan upp Super Bowl 2021 i oddsutbudet och sätter igång livestreaming-sändningen.

Streama Super Bowl 2021 live

Vilket lag är förhandsfavorit?

Vem som går segrande ur årets Super Bowl är såklart svårt att säga. Enligt Unibet är lågoddsaren att vinna de regerande mästarna – Kansas City Chiefs. Något som talar för Tampa Bay Buccaneers är dock att matchen kommer spelas på Raymond James Stadium i just Tampa, Florida. Att ett lag får spela finalen på sin egen hemmaplan har aldrig hänt förr i Super Bowls historia och många experter menar att det är en klar fördel.

Vem uppträder i Super Bowl pausen 2021?

Whitney Houston, Madonna och Prince. Att uppträda i halvtid är ett ärofyllt uppdrag och listan över världsartister som tidigare gjort magiska framträdanden är lång. I år har uppdraget landat på Abel Makkonen Tesfaye, mer känd som The Weeknd – stjärnan bakom världshiten ”Blinding Lights”.

Vem blir matchens lirare?

Ja, vem kammar hem priset som matchens bästa spelare, MVP? Experter förutspår en tuff duell mellan ligans bästa quarterbacks. I Buccaneers har vi Tom Brady och i Chiefs är det Patrick Mahomes. Duellen är historisk på det sättet att det aldrig någonsin varit en så stor åldersskillnad, 18 år, mellan två quarterbacks i Super Bowl. Enligt odds från Unibet är det den yngre av dem, 25-åriga Mahomes som ser ut att gå segrande ur mötet. Vi på Svenskt Spel tar och bettar på Patrick Mahomes som MVP i finalmatchen till odds 1.95 @Unibet.