Kvällen måndag 8 februari 2021 ägnar vi åt La Liga fotboll och Atletico Madrid – Celta Vigo live stream som sparkar igång 21:00. För nöjes skull tippar vi även ett odds inför mötet samt livebetting under matchens gång.

Atletico Madrid – Celta Vigo Live Stream 8/2

Streama La Liga ledarna Atletico Madrid mot ligaelvan Celta Vigo i mobilen, paddan och datorn var du än befinner dig!

La Liga streaming, inklusive Atletico Madrid – Celta Vigo live stream, erbjuds hos både Bet365 och Unibet.

Enkel inloggning och kostnadsfri registrering. Haffa din välkomstbonus som du erbjuds vid registreringen. För med en peng på spelbolagskontot letar du sedan upp de sportevenemang du vill titta på och trycker på Play-knappen.

Speltipset inför Atl. Madrid – Celta Vigo

Åtta raka vinster och kanonform gör Atletico Madrid till storfavorit på egen på hemmaplan mot ett för tillfället håglöst Celta Vigo som nu inkasserat tre förluster och två oavgjorda på sina senaste matcher i ligan. Det förvånansvärt höga vinnaroddset 1.65 hittar vi för hemmaseger men tänker att det borde bli vinst med fler måls marginal här. Därför tippar vi ett asian handicap på Atletico Madrid -1.5 till odds 2.90 @Unibet.