Vilken härlig tisdagkväll 9 februari vi har framför oss full med fotboll live streaming, däribland Juventus – Inter i Coppa Italia semifinal 20:45 och Manchester United – West Ham i FA-cupens åttondelsfinal 20:30. Den som känner för att förvärma inför någon av dessa matcher kan göra det genom att streama Burnley – Bournemouth kl. 18:30, också den en åttondelsfinal i FA-cupen.

Juventus – Inter Live Stream 9/2

Streama tisdagskvällens tre fotbollsmatcher som vi listar här nedan i någon av dina skärmenheter utan kostnad. Juventus – Inter live stream samt övriga matcher kan ses på antingen Bet365 eller Unibet. Logga in/registrera dig utan kostnad och ta din välkomstbonus genom att göra en insättning, sedan är det bara att streama massvis med sport och fotboll så länge du har minst några ören ståendes kvar på spelkontot.

18:30 Burnley – Bournemouth (FA-Cupen åttondelsfinal)
20:30 Manchester United – West Ham (FA-Cupen åttondelsfinal)
20:45 Juventus – Inter (Coppa Italia semifinal)

Titta på ovanstående fotbollsmatcher live via direktsänd streaming hos:

Coppa Italia tipset 9 februari 2021

Det är dags för returmatch i Coppa Italia semifinalen mellan Juventus och Inter. Första semifinalmötet slutade med 1-2 bortavinst för Juventus. Nu ska Dejan Kulusevski och Cristiano Ronaldo försöka förvalta Juventus övertag i dagens semifinalretur. Då, för en vecka sedan, startade Kulusevski och Ronaldo matchen bredvid varandra på topp. Ronaldo gjorde båda målen varav det ena på straff. Nu är det hemmamatch för dem som gäller och en italiensk cupfinal står alltså på spel.

Fina oddset 2.90 på hemmavinst för Juventus hos Betsson och NordicBet tycker vi ger oss ett bra tillfälle att spela ihop lite extra pengar. Kanske får vi idag se Kulusevski förpassa Inter till den utslagna skaran klubbar i Coppa italia säsongen 2020/2021.