Beskåda Lionel Messi och övriga fotbollsstjärnor i onsdagens Copa del Rey semifinal Sevilla – Barcelona via live streaming. Konkurrensen om uppmärksamheten är dock väldans hård denna lillördagsafton 10 februari 2021 då det spelas flera andra spännande matcher i såväl FA-cupen som Coppa Italia också. Kul är att alla matcherna i kvällens fotbollscuper går att streama live hos både Bet365 och Unibet.

Live stream fotboll 10 feb

Se här vad som finns att streama fritt i mobilen, paddan o datorn denna ljuvliga onsdagskväll…

FA Cup åttondelsfinaler
18:30 Swansea – Manchester City
20:30 Leicester – Brighton
20:30 Sheffield Utd – Bristol City
21:15 Everton – Tottenham

Coppa Italia semifinal
20:45 Atalanta – Napoli

Copa del Rey semifinal
21:00 Sevilla – Barcelona

Logga in/registrera dig utan kostnad hos antingen Bet365 eller Unibet och ta din välkomstbonus genom att göra en insättning, sedan är det bara att streama massvis med sport och fotboll så länge du har minst några ören ståendes kvar på spelkontot.

Sevilla – Barcelona tipset 10/2

Första rundan är det som gäller i dagens Copa del Rey semifinalmatch mellan Sevilla och Barcelona. Många skador i Barca oroar laget en del men som väl är håller sig världens bästa spelare Lionel Messi skaderfri. Messi är nämligen i strålande målform. Med mål i tre av de fyra senaste matcherna för Barcelona är Messi givetvis Barcas största hot mot Sevilla. Något som gör dagens semifinal extra spännande är att både Barcelona och Sevilla har ruggigt bra form. Båda två fotbollsklubbarna har vunnit nio av sina tio senaste tävlingsmatcher i cup- och ligaspel.

I La Liga skiljer det bara en poäng dem emellan där ligafyran Sevilla skuggar tätt bakom Barcelona på tredje plats. Gällande matcher sinsemellan Sevilla och Barca så har det även där varit oerhört jämnt mellan dem på sistone. Lagen möttes två gånger under 2020 och då spelade de oavgjort i ligaspelet båda gångerna med resultaten 0-0 och 1-1. Sevilla och Barcelona har rätt och slätt stor respekt för varandra, och det med all rätt. Två starka lag med bra form betyder att vi säkert kommer att få se en semifinalmatch där ingen av dem vill gå bort sig genom någon tokoffensiv. Sevilla har förstås lite press på sig att vinna på sin egen hemmaplan men man får akta sig för Barca och Messi som gärna vill straffa ett för offensivt Sevilla.

Under 2.5 mål i matchen Sevilla – Barcelona spelas till odds 2.02 @Unibet.