Australian Open 2021 live stream! Häng med och streama Australian Open live utan kostnad i valfri skärmenhet såsom exempelvis din mobil, iPad eller bärbara dator hos Unibet här.

Australian Open 2021 live stream

Australian Open är årets första stora Grand Slam turnering på tennistouren 2021 och visst är det himla gött att ha en formstark Mikael Ymer med i hetluften. Titta på Australian Open 2021 live stream i vilken skärmenhet du än vill som t.ex. i mobilen, datorn eller läspaddan.

Logga in/registrera konto hos Unibet utan kostnad. Men för att streama tennis från Australian Open behöver du har någon krona inneståendes på spelkontot hos Unibet. Detta är dock lätt fixat då du blir erbjuden en generös välkomstbonus vid din första insättning på 100 kr gratisspel. Låt bara minst några ören stå kvar på kontot så kan du för all framtid (enligt nuvarande regler) streama massvis med sportevenemang som exempelvis fotboll från de största ligorna i Europa och hela Världen samt då förstås tennis från Grand Slam turneringarna.

Unibet erbjuder 100 kronor gratisspel och direktsänd sport här >>

Åttondelsfinaler söndag 14 februari

02:30 Auger-Aliassime F. (Can) Karatsev A. (Rus)
05:00 Thiem D. (Aut) – Dimitrov G. (Bul)
08:30 Lajovic D. (Srb) – Zverev A. (Ger)
10:30 Djokovic N. (Srb) – Raonic M. (Can)

Mikael Ymer – Stefanos Tsitsipas tipset

Äntligen får vi uppleva en helskön svensk framgång i tennis när vi fredag natt (lördag morgon 13/2) kl. 01:00 kan streama 16-delsfinalen Mikael Ymer – Stefanos Tsitsipas.

Mikael Ymer (Sverige) – Stefanos Tsitsipas (Grekland) är jämngamla då båda är 22 år. Däremot skiljer det ett större gäng placeringar på världsrankingen dem emellan. Tsitsipas är en av världens bästa spelare och är sexa på ATP-rankingen. Ymer är nittiofemte bästa manliga tennisspelare i världen för tillfället. Men redan nu, i och med att han tagit sig till sextondelsfinal i Australian Open, så lär den placeringen förbättras ett par snäpp.

Greken Stefanos Tsitsipas är storfavorit att vinna mot svenske Mikael Ymer. Men även om också vi tror att världssexan Tsitsipas blir för svår för Micke Ymer så tror vi ändå att han kan knipa ett set. Över 3.5 set i matchen Mikael Ymer – Stefanos Tsitsipas tippas till odds 2.60 @Unibet.

Streama Australian Open 2021 live nu!