Spezia – Milan live stream är bara en av alla frestande matcher att titta på denna lördag 13 februari 2021. Digert matchschema hägrar men visst har vi alla våra egna favoritmatcher att streama och tippa odds på. Zlatans och Milans match mot Spezia tillhör definitivt en av dem i vårt eget urval idag.

Spezia – Milan live stream 13 feb

Sätt ihop din egen streamingtablå med fotbollsmatcher från de största europeiska fotbollsligorna under lördagen 13/2. Spezia – Milan live stream visas inte förrän senare under lördagskvällen så vi har möjlighet att streama ett antal matcher till innan den börjar. Alla matcherna i fotbollsligorna nedan kan streamas live på Bet365 eller Unibet, förutom Premier League som kan ses via streaming på Viaplay.

ENGLAND: Premier League
13:30 Leicester – Liverpool
16:00 Crystal Palace – Burnley
18:30 Manchester City – Tottenham
21:00 Brighton – Aston Villa

ITALIEN: Serie A
15:00 Torino – Genoa
18:00 Napoli – Juventus
20:45 Spezia – Milan

SPANIEN: La Liga
14:00 Granada – Atletico Madrid
16:15 Sevilla – Huesca
18:30 Eibar – Valladolid
21:00 Barcelona – Alaves

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Bremen – Freiburg
15:30 Dortmund – Hoffenheim
15:30 Leverkusen – Mainz
15:30 Stuttgart – Hertha Berlin
18:30 Union Berlin – Schalke

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 PSG – Nice
19:00 Reims – Lens
21:00 Lyon – Montpellier

Speltips Spezia – Milan 13/2

AC Milan biter sig fortfarande kvar i ligaledning även om i första hand Inter och Juventus flåsar dem ordentligt i nacken. Med bara två poäng tillgodo finns det inte någon möjlighet för Milan att slå sig till ro. En förlust för Zlatan och kompani i Milan kan betyda att man blir omsprungen i ligatoppen. Idag vänta Spezia som befinner sig på sextondel plats i Serie A tabellen. Visst är Milan vinnarfavoriten i det här mötet men man får inte negligera Spezias slagstyrka då de vunnit två av de fem senaste matcherna mot ganska bra motstånd i ligatian Sampdoria och ligaåttan Sassuolo. Vi kan inte nog betona svenske Zlatan Ibrahimovics påverkan på Milans framgångar den här säsongen. Tänk om den skulle fullbordas med ett ligaguld! Ibra är i fantastisk form och kom görsnabbt tillbaka på toppnivå efter sin relativt långa frånvaro på grund av skada. Två mål från Zlatan senast mot Crotone var bara en fortsättning på hans målfarlighet. Och inget tyder på att den ska avta. Vi gör Milans bortamatch mot Spezia ännu lite mer spännande genom att tippa Zlatan som målgörare ikväll till oddset 1.74 @Unibet.